Românii au talent 2023 FINALA. Sara Piliego, show total pe scenă! ”Ești absolut superbă!”


	Românii au talent 2023 FINALA. Sara Piliego, show total pe scenă! ”Ești absolut superbă!”
Autor: Alina Popa
Data: 12 Mai 2023

Sara Piliego a demonstrat încă o dată că își merită locul în marea finală Românii au talent. Jurații au avut doar cuvinte de laudă pentru prestația adolescentei care a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete în audiții.

Juriul a fost extrem de impresionat și a apreciat prestația Sarei Piliego. 

Andra: ”Mă gândeam cât de frumos este să admiri un astfel de dans! Te felicit din toată inima”

Andi Moisescu: ”Sara, ești absolut superbă!”

Dragoș Bucur: ”Prezența ta aici îmi dovește că este o finală a unor copii excepționali”

Mihai Bobonete: ”Foarte mult talent! Azi ai făcut o mișcare inteligentă, care te aduce mai aproape de mare premiu. A fost perfect!”

Sara Piliego are 12 ani și este din București. La audiții, momentul ei plin de emoție de pe scena Românii au talent l-a făcut pe Mihai Bobonete să își amintească de Darius Mabda, câștigătorul sezonului 12, motiv pentru care a apăsat Golden Buzz-ul.

Sara s-a născut în Italia, într-o familie compusă din mama româncă și tată italian. Ambii părinți ai fetei au fost sportivi, tatăl a jucat baschet 35 de ani, iar mama Sarei a făcut gimnastică.

Familia Sarei a considerat că este mai bine să se întoarcă în România și că aici fata ar putea avea parte de o educație mai bună. 

Sara a început să facă balet acum 5 ani, a mers pe la diferite școli de dans, iar de 4 ani de zile face dans contemporan de performanță. 

„Ai dansat cu precizia unui chirurg care operează pe creier. Fiecare moment, cap-coadă, a fost as!”, i-a spus Mihai Bobonete la audiții. 

Tu alegi câștigătorul Românii au talent, sezonul 13! Dacă SARA PILIEGO este favorita ta, voteaz-o online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/, gratuit, sau trimite 23 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies