Românii au talent 2023: Marco Zoppi, spectacol cu baloane de săpun pe scena talentelor: "Sufletul meu de copil s-a bucurat"

Autor: Alina Popa
Data: 27 Ianuarie 2023

Marco e fascinat de magie de când era copil. Pe la 30 de ani a descoperit, întâmplător, baloanele de săpun. Din acel moment, a înțeles că acesta e viitorul lui. Este autodidact și susține că este magic să descoperi un limbaj universal care face oamenii să zâmbească.

Studiile de chimie de la universitate l-au ajutat să își dezvolte propriul concept de bule, cu care a facut inconjurul lumii. A vizitat până acum 57 de țări.

Soția lui, Rolanda, este fanul și susținătorul lui numărul unu. Și ea este artist, are un număr al ei, la care participă și el. 

Cele mai importante momente din viața lui au fost când când a performat, alături de soția sa, pe scena de la Magic Castle din Hollywood, Los Angeles; când l-a văzut pe tatăl lui plângând, într-un teatru din Florența, după spectacolul lor pentru că și-a dat seama că 1200 de oameni îl iubesc pentru ceea ce face împreuna cu Rolanda; când și-a cunoscut soția.

Vezi momentul lui Marco în materialul VIDEO de mai sus. Emisiunea se vede și pe VOYO.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies