Românii au Talent 2023: Milan Ilici a uimit jurații la doar 10 ani: „Mi se pare incredibil”

Milan este un copil de 10 ani, care de la 6 ani s-a îndrăgostit de pian datorită unchiului său care cântă și el la același instrument. Micuțul are multe pasiuni și adoră să meargă la concursuri pentru a arăta oamenilor talentul cu care a fost înzestrat.

 

Milan este în clasa a 4-a la Liceul de Muzică Vidu, însă susține că nu prea îi place la școală din cauza doamnei învățătoare. Acesta a mai cochetat și cu modellingul, jucând în diferite reclame, însă nici acest lucru nu l-a fascinat.

Cu toate acestea, pe lângă pian, instrument cu care a participat și câștigat multe concursuri din Europa, Milan este îndrăgostit și de Univers, planete și meteroriți, dorindu-și să devină astronaut sau pilot în armată.

A fost înscris la Românii au Talent de părinții lui și chiar dacă nu este pentru prima dată când se află în fața unui public numeros, copilul are diverse reacții din cauza emoțiilor: îi îngheață mâinile și îi tremură. Totuși, el a dobândit abilitatea de a controla aceste stări și intră cu bucurie pe scenă.

„Mi-a plăcut pentru că mi s-a părut că ți se potrivește. La 10 ani mi se pare incredibil”, a spus Andra despre momentul lui.

VEZI MOMENTUL ȘI JURIZAREA ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni