• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023 - semifinala 1. Bianca Avram a oferit un moment de dans contemporan spectaculos: "Ești impecabilă"

Românii au talent 2023 - semifinala 1. Bianca Avram a oferit un moment de dans contemporan spectaculos: "Ești impecabilă"

În prima semifinală live Românii au talent 2023, Bianca Avram a primit ropote de aplauze pentru numărul impresionant de dans contemporan.

Juriul a apreciat momentul Biancăi.

Andi Moisescu: "Eu sunt de acord că fetele se maturizează mai repede că bărbații. Bianca, deci prestația nu are nicio legătură cu vârsta ta. Prestația ta este dintr-o altă dimensiune, sunt alte repere. A fost emoție pură de la început până la sfârșit"

Andra: "Ai doar 16 ani, incontro te îndrepți dacă acum ai toate abilitățile astea și le stăpânești atât de bine? Felicitări, ești impecabilă"

Mihai Bobonete: "Faptul că închide semifinala din seara asta, îmi dă de înțeles foarte multe. Pentru că e important începutul, dar și finalul este la fel de important. Nu am niciun dubiu că vei ajunge în finală"

Dragoș Bucur: "Ar fi o nedreptate atât de mare să nu ajungi în finală. Este foarte frumos ce faci. E emoționant, are o idee (coregrafia), tu ești foarte frumoasă acolo pe scenă. Te miști atât de elegant. Trebuie să ajungă în finală"


Bianca și-a descoperit pasiunea pentru dans modern în clasa a II-a, urmând ca în clasa a IX-a să se înscrie la liceul de coregrafie, acolo unde a făcut balet și dans contemporan. Ulterior, tânăra a realizat că ar avea nevoie și de gimnastică pentru că momentele ei să fie cu adevăraț unice, astfel a urmat și această disciplină timp de un an.

Deși are doar 16 ani, Bianca se consideră dură în dans, cu mișcări bruște, ușor băiețoasă și mult mai matură decât ar trebui să fie la vârsta ei. Aceasta are două surori mai mici, de 8, respectiv 1 an jumătate, de care are grijă atunci când mama lor este la serviciu.

Cu toate că este o fire destul de timidă la început, odată ce o cunoști, Bianca devine cea mai amuzantă persoană a grupului de prieteni. Tânăra de 16 ani visează să ajungă cel mai mare coregraf al lumii și să trăiască în Barcelona.

Dacă ți-a plăcut BIANCA, votează-o online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/, gratuit, sau trimite 12 prin SMS la 1444, valabil in retelele de telefonie mobila Telekom, Orange, Vodafone si DigiMobil. Tariful fiecarui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni