Românii au talent 2023 - semifinala 2. Carina Veghiu a strălucit, pur și simplu, pe scenă

Vineri seara, în cea de-a doua semifinală Românii au talent, Carina Veghiu a oferit o interpretare magică, stârnind ropote de aplauze. 

Juriul a apreciat prestația Carinei Veghiu. 

Andra: ”Ești vocea mai preferată din tot concursul Românii au talent. Vreau să vă reamintesc că are doar 11 ani. Ești fenomenală”

Mihai Bobonete: ”E foarte fain când se întâmplă un moment ca asta. Sper să te văd în finală”

Andi Moisescu: ”Îmi place că este ca un vulcan care stă să erupă. Ce-mi place la vocea ei sună ca Beth Hart. Cred că te așteaptă un mare viitor.

Dragoș Bucur: ”Nu reușești să suprapui vocea ta cu imaginea unei fete de doar 11 ani. Cred că viitorul îți iese deschis. Abia aștept să văd ce faci în finală”.


Carina Veghiu este din Ploiești, are 11 ani și visează să devină cântăreață A început să cânte muzică ușoară, însă ulterior a trecut și la cea clasică. La prima sa apariție pe scena „Românii au talent”, Carina Veghiu a cântat dumnezeiește și a reușit să-l facă pe Andi Moisescu să apese butonul Golden Buzz. Prestația ei nu i-a cucerit doar pe cei din fața televizoarelor, ci și pe internauți. Momentul ei din audiții a ajuns în trending pe YouTube. Carina spune că a venit la Românii au talent ca să vadă cum e să cânți în fața unui public. Încă de la primele note, Carina i-a uimit pe jurați cu vocea sa. Fetița nu moștenește talentul din familie. Mama ei este cosmeticiană, iar tatăl este polițist. 

Dacă ți-a plăcut CARINA VEGHIU votează-o online, gratuit, la vot.romaniiautalent.protv.ro sau trimite 17 prin SMS la 1444, valabil in retelele de telefonie mobila Telekom, Orange, Vodafone si DigiMobil. Tariful fiecarui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni