• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023 - semifinala 2. Olya și Valera, demonstrație de forță și curaj printr-un spectacol la înălțime

Românii au talent 2023 - semifinala 2. Olya și Valera, demonstrație de forță și curaj printr-un spectacol la înălțime

Olya și Valera i-au ținut în suspans pe spectatori, iar juriul și-a exprimat fascinația pentru numărul lor de acrobație, în semifinala 2 a emisiunii Românii au talent. 

„Prin momentul lor, vedem dispoziția de sacrificiu a unor copii”, a comentat Andi Moisescu. 

„În lumea de azi, copiii au acces prea devreme la tehnologie, totul se întâmplă prea devreme la copii și mă gândesc: copiii trebuie să rămână copii. Dar când mă uit la voi...Acesta este un număr la nivelul unor oameni cu ani și ani de experiență. Aș vrea să văd cât mai mulți copii ca voi”, a menționat Dragoș Bucur. 

„Dacă ar fi existat un golden buzz, care să sară voturile, l-am fi apăsat. Sunteți foarte buni și meritați să fiți în finală”, le-a spus Mihai Bobonete. 

„Nu știu de unde găsiți atâta curaj, atâta putere de a merge mai departe. Voi, care nu v-ați văzut tații de foarte mult timp, după ce ați îndurat, unde găsiți puterea”, a adăugat Andra.  

Olya și Valera vin din Ucraina, țară grav afectată de război. Copiii au găsit puterea de a-și continua antrenamentele de acrobație și au arătat o performanță inegalabilă la „Românii au talent”. Copleșită de emoții, Andra le-a acordat Golden Buzz. Înainte să înceapă războiul, mergeau la circul „Jin Roh” din Herson. Aveau spectacole de 3-4 ori pe săptămâ, apoi au fost nevoiți să se mute în alt oraș din Ucraina.
La un moment dat, Valera s-a mutat în Kiev, împreună cu mama sa, ca să-și poată continua antrenamentele. În ultima perioadă s-au întâlnit rar, doar ca să se pregătească pentru „Românii au talent”. Cel mai mare vis al copiilor este să se întoarcă acasă, iar în țara lor să fie pace. După momentul lor din audiții, plin de emoție, juriul cu greu a găsit cuvinte pentru a-și exprima uimirea și admirația. 

Dacă ți-au plăcut OLYA ȘI VALERA votează-i online, gratuit, la vot.romaniiautalent.protv.ro sau trimite 24 prin SMS la 1444, valabil in retelele de telefonie mobila Telekom, Orange, Vodafone si DigiMobil. Tariful fiecarui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni