• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023 - semifinala 2. Sara Piliego, senzație absolută pe scenă. ”Ești incredibilă”

Românii au talent 2023 - semifinala 2. Sara Piliego, senzație absolută pe scenă. ”Ești incredibilă”

Vineri seara, în cea de-a doua semifinală live Românii au talent, Sara Piliego a oferit un număr absolut spectaculos de dans. 

Juriul a apreciat prestația Sarei Piliego. 

Andra: ”Mi se pare incredibil ca un copil de 12 ani să muncească atât de mult, să fie perfect. 

Mihai Bobonete: ”A fost totul perfect. Ai executat un număr demn de finală. Ești Nadia Comăneci. La start vot, primul 10 e de la mine”

Andi Moisescu: ”Nu-mi vine să cred ce văd. Mi se pare extrem de puternic să mergi până acolo încât să implici dansul într-o cauză în care tu crezi cu tărie”.

Dragoș Bucur: ”Să știi că pentru mine ești în top, alături de cele 2-3 numere care mie mi-au plăcut foarte mult. Aș vrea să te văd în finală”


Sara are 12 ani și este din București. La audiții, momentul ei plin de emoție de pe scena Românii au Talent l-a făcut pe Mihai Bobonete să își amintească de Darius, câștigătorul sezonului 12, motiv pentru care a apăsat pe butonul Golden Buzz. Sara s-a născut în Italia, într-o familie compusă din mama româncă și tatăl italian. Ambii părinți ai tinerei au fost sportivi, bărbatul a jucat baschet 35 de ani, iar femeia a făcut gimnastică.

Familia Sarei a considerat că e mai bine să se întoarcă în România deoarece consideră că aici fiica lor ar putea avea parte de o educație mai bună. Sara a început să facă balet acum 5 ani, a mers pe la diferite școli de dans, iar de 4 ani de zile face dans contemporan de performanță. „Ai dansat cu precizia unui chirurg care operează pe creier. Fiecare moment, cap-coadă, a fost as”, i-a spus Mihai Bobonete. 

Dacă ți-a plăcut SARA PILIEGO votează-l online, gratuit, la vot.romaniiautalent.protv.ro sau trimite 23 prin SMS la 1444, valabil in retelele de telefonie mobila Telekom, Orange, Vodafone si DigiMobil. Tariful fiecarui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni