• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 24 martie 2023: E-AN-NA au zguduit scena cu momentul lor rock: "Eu cred că sunt puțin dilii"

Românii au talent, 24 martie 2023: E-AN-NA au zguduit scena cu momentul lor rock: "Eu cred că sunt puțin dilii"

Trupa E-AN-NA a luat ființă în 2014, din dorința a doi prieteni cu gusturi muzicale congruente de a-și manifesta libertatea creativă. La început, formația combină metalul modern cu elemente folclorice și avangardiste.

Trupa a fost concepută în Sibiu, iar acum are membri din toate colțurile țării: Sibiu, Cluj, Bucureșți, Iași, Brașov și Târgu Mureș, iar fiecare își pune amprenta asupra creațiilor artistice actuale, într-un fel sau altul.

Printre membrii trupei regăsim diverse meserii - IT-șți, designeri de jocuri, cercetători științifici, studenți și profesori de pian. 

În sumeriana antică, numele trupei se traduce prin sintagma “casa cerului”. Era numele templului zieței Ishtar. În viziunea lor, ‘E-an-na’ reprezintă o lume pentru cei care nu își găsesc locul în lumea actuală, aceasta din urmă fiind entropică şi plină de gânduri negative.

Momentul lor pe scena de la Românii au talent a fost extrem de apreciat de public și jurați, Dragoș Bucur cerându-le chiar să îi permită să facă mișcări de rock cu ei.

"Eu cred că sunt puțin dilii. Nu cred că sunteți cu toate țiglele pe casă. La un moment dat v-am invidiat și mă vedeam acolo”, a spus Dragoș înainte de a li se alătură pe scenă.

Vezi momentul complet în materialul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni