Românii au talent, 24 martie 2023: E-AN-NA au zguduit scena cu momentul lor rock: "Eu cred că sunt puțin dilii"

Citeste mai mult despre: E-AN-NA,
Data: 24 Martie 2023

Trupa E-AN-NA a luat ființă în 2014, din dorința a doi prieteni cu gusturi muzicale congruente de a-și manifesta libertatea creativă. La început, formația combină metalul modern cu elemente folclorice și avangardiste.

Trupa a fost concepută în Sibiu, iar acum are membri din toate colțurile țării: Sibiu, Cluj, Bucureșți, Iași, Brașov și Târgu Mureș, iar fiecare își pune amprenta asupra creațiilor artistice actuale, într-un fel sau altul.

Printre membrii trupei regăsim diverse meserii - IT-șți, designeri de jocuri, cercetători științifici, studenți și profesori de pian. 

În sumeriana antică, numele trupei se traduce prin sintagma “casa cerului”. Era numele templului zieței Ishtar. În viziunea lor, ‘E-an-na’ reprezintă o lume pentru cei care nu își găsesc locul în lumea actuală, aceasta din urmă fiind entropică şi plină de gânduri negative.

Momentul lor pe scena de la Românii au talent a fost extrem de apreciat de public și jurați, Dragoș Bucur cerându-le chiar să îi permită să facă mișcări de rock cu ei.

"Eu cred că sunt puțin dilii. Nu cred că sunteți cu toate țiglele pe casă. La un moment dat v-am invidiat și mă vedeam acolo”, a spus Dragoș înainte de a li se alătură pe scenă.

Vezi momentul complet în materialul video de mai sus

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies