• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 24 martie 2023: Fabrica de teatru, un grup de adolescenți ce a transmis un mesaj important prin teatru

Românii au talent, 24 martie 2023: Fabrica de teatru, un grup de adolescenți ce a transmis un mesaj important prin teatru

Fabrica de Teatru a fost fondată în 2 Aprilie 2012, de către actrița Laura Câmpean, din dorința de a crea o "familie" de artiști tineri.

 Fabrica de Teatru este mai mult decât un curs de teatru pentru adolescenți, reprezintă pasiune, iubire, devotament pentru ceea ce facem. Este un vis devenit realitate.

Membrii trupei sunt de părere că au șanse mari să câștige Românii au talent. Atuul lor este cu siguranță momentul creat de coregrafa lor,  deoarece se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Au un mesaj puternic, cu impact emoțional în care se poate regăși cu ușurință oricine, de la copii, adolescenți până la adulți.

Dacă ar câștiga marele premiu, își doresc să aibă propriul spațiu unde să își poate desfașura activitatea, un spațiu mare, un loc pentru toți.

Vezi momentul complet în materialul video de mai sus:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni