• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Romanii au talent in FINALA: Krem, Gigel, Vasile Godja si altii FAC SHOW! Tot ce nu se vede la TV se vede AICI. 8 momente VIDEO din spatele scenei

Romanii au talent in FINALA: Krem, Gigel, Vasile Godja si altii FAC SHOW! Tot ce nu se vede la TV se vede AICI. 8 momente VIDEO din spatele scenei

Romanii au talent in FINALA: Krem, Gigel, Vasile Godja si altii FAC SHOW! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Tot ce nu se vede la TV se vede AICI. 8 momente VIDEO </span>din spatele scenei

Show-ul este integral pe Voyo.ro. Care este concurentul tau preferat in MAREA FINALA? Pe cine votezi? PARTICIPA LA SONDAJUL DIN JOSUL PAGINII:

Imagini Voyo.ro din culise:

BarSession


BarSession i-au incantat pe cei din juriu cu un super numar de "jucat cu sticle". Ei au castigat aprecierea publicului si a juriului si au reusit sa intre in finala.



Cristian Leana

Cristian Leana are 17 ani si a avut nevoie de numai 13 secunde ca sa cucereasca juriul, la preselectii. In semifinale, a rezolvat mai multe cuburi Rubik prin diferite procedee si chiar legat la ochi.



Gigel Frone

"Cuceresc lumea prin faptul ca sunt simpatic! Probabil il am pe vino-ncoa’!", spune el.



Krem

Razvan "Krem" Alexe are 22 ani si este student la UNATC la sectia de actorie. La "Romanii au talent" a cantat o piesa compusa chiar de el si a ridicat toata sala in picioare. Juratii l-au apreciat ca fiind singurul concurent cu un show complet, o combinatie de rap si actorie care a innebunit publicul.



Mihai Petraiche

Mihai Petraiche, 27 de ani, fost instructor de fitness, a avut un succes fenomenal la Romanii au talent, cu dansul sau robowave. "Am dansat cu Razy Gogonea 2 ani de zile!", a marturisit el.



No Limit

Trupa No Limit a venit la "Romanii au talent" sa lupte pana la capat pentru premiul de 120.000 de euro. Neobisnuit la ei este faptul ca sunt hipoacuzici, adica nu aud, insa asta nu-i impiedica sa danseze ca niste adevarati profesionisti.



Vasile Godja

Vasile Godja are doar 20 de ani si a venit la "Romanii au talent" ca sa arate unei tari intregi ca ce face el cu vioara e treaba lui, dar si bucuria tuturor.



Stefan Florescu, “baiatul cu mingea” din primul sezon “Romanii au talent”

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni