• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Romanii au talent intr-o super aplicatie pe Stirileprotv.ro. Smiley si Pavel Bartos iti spun VIDEO ce talent ai, iar prietenii sunt juriul tau

Romanii au talent intr-o super aplicatie pe Stirileprotv.ro. Smiley si Pavel Bartos iti spun VIDEO ce talent ai, iar prietenii sunt juriul tau

Romanii au talent intr-o super aplicatie pe Stirileprotv.ro. Smiley si Pavel Bartos iti spun VIDEO ce talent ai, iar prietenii sunt juriul tau

Se stie ca romanii au multe talente, dar talente ca acestea mai rar s-au vazut. Iar daca te lasi pe mana lui Smiley si a lui Pavel Bartos, sigur iti descoperi un talent iesit din comun.


Poti fi Super optimistul, pentru ca intotdeauna vezi jumatatea plina a paharului. Sau Poet pe Facebook, pentru ca scrii cele mai tari status-uri in retea. Sa fii tu Visatorul, cel care nu doarme vara, dar viseaza tot timpul cu ochii deschisi?

Sau poate Alergatorul indoor, de vreme ce faci curse intre frigider si canapea mai repede decat Usain Bolt. Daca esti, insa, Doctor in spionaj online, atunci clar nimeni si nimic nu iti scapa pe net.

Cu o simpla cautare pe Google, Facebook, Twitter sau mai stii tu unde, afli imediat orice despre oricine, ce-a facut aseara sau asta vara.

E doar unul dintre talentele pe care cei doi prezentatori de la “
Romanii au talent” te ajuta sa ti le descoperi intr-un VIDEO simpatic cu poza ta, iar o data ce il afli, il poti da mai departe pe Facebook si iti poti invita prietenii sa te jurizeze. DA sau NU esti talentat, oricum te-ar declara prietenii in aplicatie, top 5 cei mai votati la ambele categorii merg la show-urile LIVE de la “Romanii au talent”.

VEZI AICI CE TALENT TE FACE PE TINE EROU!


Din 15 februarie, eroii se intorc la ProTV in al treilea sezon al celui mai asteptat show al anului. “Romanii au talent”, blockbuster-ul entertainment-ului romanesc, revine vineri de la ora 20.30 pe ProTV si Voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni