• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, sezonul 9: Adriana Geamănu, cea mai puternică femeie din România, i-a luat pe sus pe Smiley și Bartoș

Românii au talent, sezonul 9: Adriana Geamănu, cea mai puternică femeie din România, i-a luat pe sus pe Smiley și Bartoș

Românii au talent, sezonul 9: Adriana Geamănu, cea mai puternică femeie din România, i-a luat pe sus pe Smiley și Bartoș

Adriana Geamănu a făcut spectacol total în cea de-a șasea ediție a emisiunii Românii au talent, sezonul 9 suprem.

La 25 de ani și aproximativ 100 de kilograme, Adriana Geamănu este considerată cea mai puternică femeie din România. Cel care i-a observat calitățile de forță de la bun început și i le-a șlefuit a fost antrenorul ei. 

Citește și: Al treilea Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 9. Contorsionistul care l-a fermecat pe Andi Moisescu

Chiar dacă părinții Adrianei nu au fost sportivi, aceasta le-a moștenit constituția robustă, care contează foarte mult în sportul cu greutăți.

Adriana spune că ceea ce face reprezintă pentru ea „perla norocoasă, deoarece întâlnesc persoane deosebite, vizitez țări și locuri superbe și de fiecare dată mă simt ca acasă atunci când fac ceea ce îmi place”.

Adriana Geamănu a mers la concursuri de specialitate în țară, dar și în Europa și urmează și America. Cel mai important moment din punct de vedere profesional a fost competiția Arnold Classic Europa, cea mai râvnită de toți sportivii din domeniu și nu numai. Arnold Schwarzenegger este cel care organizează în Europa cel mai mare festival din lume ce cuprinde mult mai multe sporturi, ca la Olimpiadă, iar Adriana a obținut locul 2, acum trei săptămâni, la acest concurs.

Visul Adrianei este să devină locul I mondial, să fie cea mai puternică femeie din lume, însă ”prefer să las destinul să lucreze, să fie o surpriză chiar și pentru mine”. Dacă ar câștiga marele premiu la ”Românii au talent”, ar investi banii în organizarea competițiilor de forță, inclusiv pentru persoane cu dizabilități. Spune că are mulți colegi sportivi cu probleme, dar aceștia nu sunt puși în valoare atât cât ar trebui.

Adriana are o relație de câțiva ani. Logodnicul ei este sportiv de performanță, practică și el același sport.

”Iubesc să văd femei puternice, femei curajoase, care-și urmează visul. Felicitări pentru ceea ce faci!”, a fost reacția Andrei, după momentul de la Românii au talent.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni