S-a imbracat elegant si i-a fermecat cu vocea sa. Ce s-a intamplat cateva secunde mai tarziu e de poveste - VIDEO


	S-a imbracat elegant si i-a fermecat cu vocea sa. Ce s-a intamplat cateva secunde mai tarziu e de poveste - VIDEO
Data: 05 Mai 2016

Fara nicio urma de indoiala, oamenii talentati stiu sa faca spectacol oricand si oriunde. Acesta este si cazul Cristinei Ramos, in varsta de 37 de ani, care a impresionat audienta atunci cand a pasit pe scena Got Talent Espana.

Cristina a fost ultima concurenta care s-a prezentat in fata celor patru membri ai juriului in cea din urma editie de preselectii. Imbracata elegant, optimista si cu zambetul pe buze, aceasta si-a propus sa puna in scena un spectacol incendiar si a reusit. 

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

In momentul in care muzica a pornit, Cristina i-a indus in eroare pe membrii juriului si a inceput sa interpreze cateva versuri care i-au dus cu gandul la opera si muzica clasica. Vizibil impresionati de vocea de soprana a Cristinei, cei patru jurati nici macar nu au banuit ca momentul din fata lor se va transforma in doar cateva secunde intr-un spectacol rock. 

Cristina a renuntat la vestimentatia eleganta, a schimbat registrul mzuical si a interpretat cu pasiune piesa "Highway to Hell", a trupei Ac/DC, moment in care intreaga sala s-a ridicat in picioare si a inceput sa aplaude cu frenezie. 

Dupa o reprezentatie care a zguduit scena Got Talent Espana, Cristina Ramos a devenit semifinalista. Edurne, membra a juriului, a decis sa apese butonul auriu (Golden Buzz) si i-a garantat locul direct in Semifinala.


Dupa o prestatie impecabila in Semifinala show-ului, Cristina Ramos a ajuns in etapa finala, pe care a si castigat-o. Concurenta a interpretat piesa "Who wants to live forever" (Queen) si si-a adjudecat titlul. 


Romanii au talent - VINERI de la 20:30 ai Semifinala 2, numai la PROTV!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies