S-AU IUBIT PE SCENA, la "Romanii au talent". El a pupat-o si a pipait-o, ea a facut din el ce-a vrut

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">S-AU IUBIT PE SCENA, la "Romanii au talent". </span>El a pupat-o si a pipait-o, ea a facut din el ce-a vrut

Tatiana Fecioru, din Bucuresti, si-a inceput numarul cu o pauza de 2 minute, ca sa se imbrace. “Atat timp cat vine imbracata, e ok”, a fost replica acida a lui Mihai Petre.

Numarul Tatianei a ridicat sala in picioare si a impresionat juriul. “M-am recunoscut in povestea asta, semana cu prima mea lectie de dans. Cand m-am dus la dans, m-am dus mai mult pentru fete. Dar povestea mea este nesemnificativa in fata talentului dumneavoastra”, a marturisit Mihai Petre.

Iti vine sa crezi ca mai are cateva zile si naste? Uite ce super miscari poate sa faca aceasta gravida - VIDEO

A fost minunat si ma bucur tare mult ca am putut sa vad asa ceva”, a fost replica Andrei la spectacolul inedit cu papusi oferit de bucuresteanca, ea interpretand ambele personaje: atat pe cel feminin, cat si pe cel masculin.

Afla aici povestea incredibila a Tatianei si vezi mai jos o galerie FOTO cu momentul ei de la “Romanii au talent

In anul 1976, pe cand Tatiana avea 5 ani, au fost Campionatele Mondiale de Gimnastica de la Montreal. Astfel, a facut cunostinta cu “Zeita de la Montreal” si cu lumea gimnasticii. A fost momentul cand si-a zis ca vrea sa faca ce face” fata aceea” si a inceput sa exerseze prin casa. Insa cand arcurile de la pat s-au rupt, mama i-a spus: “Gata, acum mergi la gimnastica!”

Pe cand avea 9 ani, a mers in cantonament la Sinaia, iar acolo antrenoarea Elena Ceampelea, marea gimnasta a Romaniei, le-a invatat pe fete un scurt dans care ei i-a placut foarte mult si acela a fost momentul cand a simtit o pasiune pentru dans.

Anii au trecut, a participat la diverse concursuri si la 13 ani, in 1984, la Cupa Romaniei a castigat concursul de paralele, la egalitate cu Daniela Silivas, iar la individual compus a iesit vicecampioana la categoria ei. A continuat pana varsta de 14 ani, cand a avut probleme la coloana, dupa care a urmat o infectie a urechii. A devenit apoi gimnast acrobat.



In 1989, adica pe cand avea 18 ani, a plecat in primul turneu in strainatate, la Reims. Turneele au continuat pana in anul 2000, cand a ramas insarcinata, la varsta de 29 ani. In 2001 s-a nascut fiica ei si, odata cu sosirea celei mici, a vazut lumea altfel. A devenit colaboratoare la Teatrul de Revista “Constantin Tanase” unde a prezentat un numar de contorsionism si un numar de echilibristica in spectacolul “Te astept diseara pe Lipscani”, in regia regretatului regizor Bitu Falticineanu.

In vara anului 2009, a hotarat sa partipe la examenul de admitere la U.N.A.T.C. “Ion Luca Caragiale” pentru sectia de coregrafie. Era o nebunie ca la varsta de 38 de ani sa faca o facultate unde s-au nascut monstrii sacri ai culturii romanesti, dar surpriza, a fost admisa.

In sfarsit visul ei devenea realitate. Aici a descoperit opera, estetica, teatru-dans, scheletul unui spectacol. In buzunarasul sufletului are o bucurie launtrica, pentru ca detine o carte de vizita pretioasa pe care scrie “Solist balet” la Teatrul de Revista “Constantin Tanase”.



Vezi integral si in exclusivitate emisiunea "Romanii au talent" pe voyo.ro!  

Facebook.com/Romaniiautalent
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni