Show-ul Românii au talent aduce #9suprem, din 8 februarie, de la 20:30!


	Show-ul Românii au talent aduce #9suprem, din 8 februarie, de la 20:30!
Citeste mai mult despre: romanii au tale, #9suprem, 9 suprem,
Autor: Redactia
Data: 25 Ianuarie 2019

Așteptarea a luat sfârșit! Cel mai iubit show de divertisment, Românii au talent, aduce începând de vineri, 8 februarie, de la 20:30, sezonul #9suprem, numai la PRO TV.

Fiecare vineri seară va scoate la iveală momente nemaiîntâlnite, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură. Dinamismul show-ului va fi întreținut de gazdele emisiunii Smiley și Pavel Bartoș, care vor fi în permanență alături de concurenți și îi vor susține mai energic ca niciodată.  Jurații, Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, sunt pregătiți să fie uimiți de diversitatea reprezentațiilor și de abilitățile extraordinare ale participanților și, cel mai important, să găsească cel mai talentat concurent din 2019.

„Cred că ne așteaptă cel mai spectaculos sezon din istoria emisiunii, în ceea ce privește talentele. Concentrația de momente excepționale a depășit așteptările mele. Sunt două acte artistice care în continuare îmi par ireale, deși le-am revăzut de câteva ori cu multă atenție. Unul dintre ele a primit de la mine butonul auriu. Este indiscutabil cel mai neașteptat golden-buzzer dintre toate cele pe care le-am dat în emisiune până acum.”, a declarat Andi Moisescu.

“Eu trăiesc la maximum fiecare zi de filmare la Romanii au talent, rad în hohote, plâng, îmi țin respirația... Noul sezon duce totul la extrem, cred ca toți vor simți tensiunea imensă. Imposibilul chiar devine posibil în sezonul 9. “, a spus Andra.

„Veți avea parte de foarte multe surprize în acest sezon la Românii au talent, surprize care vor veni atât de la concurenți, cât și din interacțiunile dintre noi, jurații. Din 8 februarie, fiecare vineri seară va fi încărcată cu bucurie și cu emoție, iar acestea vor veni din momentele incredibile prezentate pe scenă, pentru că #9suprem este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sezon de până acum al show-ului.”, a declarat Mihai Petre.

”Sezonul ăsta are de toate, momente incredibile, nemaipomenite... e clar că e sezonul suprem.”, a spus Florin Călinescu. 

#9suprem scoate la iveală talente inedite și promite să aducă în casele românilor bucurie și energie în fiecare vineri, începând din 8 februarie, de la 20:30!

Românii au talent - Fii eroul nostru!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies