"Și vineri! Și luni!”. Melodia inedită cu care Smiley și Pavel Bartoș te anunță când te uiți la Românii au talent


	"Și vineri! Și luni!”. Melodia inedită cu care Smiley și Pavel Bartoș te anunță când te uiți la Românii au talent
Data: 28 Ianuarie 2021

Sezonul 11 Românii au talent începe pe 5 februarie, cu o porție dublă de spectacol, emisiunea urmând să fie difuzată de două ori pe săptămână, vineri și luni.

Smiley și Pavel Bartoș sunt alături de concurenții talentați încă de la prima ediție a show-ului, iar pentru acest sezon face o invitație inedită telespectatorilor pentru a urmări Românii au talent, în stilul lor caracteristic. 

”Și vineri! Și luni!”, în ritmuri de hip-hop. O melodie care îți va aduce zâmbetul pe buze și pe care îți vei dori să o asculți pe repeat. Și să te uiți la Românii au talent: ”Și vineri! Și luni!”. 

Cel mai iubit show de divertisment este tot mai aproape de revenire. Mai puțin de două săptămâni rămase până la reîntâlnirea cu jurații și prezentatorii și până la cunoașterea primilor concurenți. Cine va primi cei 3 de DA și se va califica în următoarele etape? Cine se va vedea nevoit să plece acasă și să muncească mai mult pentru anul viitor? Aflăm, din 5 februarie, pe PRO TV, în fiecare vineri și luni în noul sezon Românii au talent! 


 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies