Smiley, despre noul sezon Romanii au Talent. Din 19 februarie, la ProTV

Smiley, despre noul sezon Romanii au Talent. Din 19 februarie, la ProTV

Asteptarea a luat sfarsit! Sezonul sase al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent, incepe de la 20:30, numai la PRO TV!

Smiley a raspuns la cateva intrebari legate de ceea ce inseamna show-ul pentru el, dar si care au fost intamplarile de la preselectii care i-au atras atentia:

Cand l-ai vazut prima oara pe Florin Calinescu la televizor?

Prima oara cand l-am vazut pe Florin Calinescu la televizor a fost, cred, cand s-a lansat Pro TV-ul. Eu urmaresc Pro TV de cand a aparut. Am copilarit cu Florin Calinescu la televizor. N-am sa uit niciodata replica lui celebra: „Cu manutele astea doua vom face o extragere noua”. 

Care a fost cel mai tare moment din culisele acestor preselectii, pe care sigur nu il vom vedea la TV?

As vrea sa va vand un pont despre unul pe care sigur il veti vedea la TV. Nu stiu in ce episod, insa. Vom crea literalmente o discoteca in culise. Deci, fiti pe faza!

Ce moment te-a speriat la preselectii?

La un moment dat apare o contorsionista care isi da picioarele peste cap si trage cu arcul la tinta, folosindu-se chiar de picioare. Unde credeti ca eram noi? Chiar in spatele tintei. 

Ce moment te-a emotionat cel mai tare la preselectii?

Au fost foarte multe momente emotionante. Unul dintre ele cred ca a luat chiar Golden Buzz. Apoi, imi amintesc de doua fetite extrem de dragalase, care au dansat balet. Sezonul asta veti trece prin toate emotiile posibile.

Romanii sunt invitati sa urmareasca maine startul celui de-al saselea sezon Romanii au talent, care le va aduce multe surprize si momente care ii vor uimi.

Romanii au talent – ACUM E ACUM!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni