• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Smiley, impresionat de concurenții din sezonul 11 Românii au talent: ”Este mai mult, mai emoționant, mai uimitor”

Smiley, impresionat de concurenții din sezonul 11 Românii au talent: ”Este mai mult, mai emoționant, mai uimitor”

Smiley, impresionat de concurenții din sezonul 11 Românii au talent: ”Este mai mult, mai emoționant, mai uimitor”

Spectacolul talentelor revine pe 5 februarie, la PRO TV. Sezonul 11 Românii au talent vine cu o surpriză pentru telespectatori, show-ul urmând să fie difuzat de două ori pe săptămână.

Într-un interviu acordat pentru protv.ro, Smiley a vorbit despre concurenții și trăirile pe care le-a experimentat în preselecții, mărturisind că încă este uimit de talentele care participă la show. Vezi mai jos declarațiile făcute de vedetă. 

- La ce ar trebui să se aștepte telespectatorii de la sezonul 11 Românii au talent?

- La neașteptat. Doar emoțiile telespectatorilor, trăirile pe care le vor avea, oau-urile pe care le vor rosti la vederea numerelor, lacrimile de uimire sau empatie pot răspunde corect la această întrebare. Mereu mi se pare că mai mult decât atât nu se poate și în fiecare sezon mi se demonstrează că m-am înșelat, ca de fiecare dată este mai mult, mai emoționant, mai uimitor, mai mult talent și unicitate pe acea scenă. Veți vedea! E o promisiune!

- Descrie sezonul 11 Românii au talent într-un singur cuvânt.

- Aș folosi 3, dar, dacă mă siliți, folosesc un hashtag, așa cum ne-au obișnuit vremurile, în care mi se permite să le unesc pe cele 3: #unusiunu.

- Cum au fost primele zile de filmări după situația deosebită din primăvară?

- Vesele și pline. Temerile și emoțiile sunt mai mult înainte de întâlnirile de care ne e foarte dor, pentru că atunci când ne vedem toate se topesc și parcă mereu o luăm de unde am lăsat-o, așa cum știam și cum ne știam noi. Așa e cu sufletele și cu pasiunile, se simt, se trăiesc organic și din plin când e momentul potrivit.

- A fost vreun concurent care v-a impresionat în mod deosebit sau o activitate artistică care a ieșit în evidență?

- Cum aș putea să aleg un singur concurent?! Acum când mă întrebi, fac deja montaje în minte cu o grămadă de momente. Sunt activități atipice, sunt concurenți de toate vârstele, sunt talente neașteptate, sunt reacții uluitoare, sunt povești foarte tari, nu pot alege unul, chiar nu pot, fără să nu am regretul că nu am numit și altele. Vă las să le vedeți și mă veți înțelege. La sfârșitul sezonului nici voi nu ați ști să răspundeți la această întrebare, deși voi îi veți alege pe câștigători.  

- Copiii au reușit mereu să impresioneze cu talentele lor. Să ne așteptăm la acest lucru și în acest sezon?

- Copiii sunt senzaționali și în sezonul ăsta. Doamne! Dacă vreodată nu știu de unde să-mi iau doza de optimism și de încredere în viitor, mă gândesc la momentele lor și la ei ca personalități și ca talente. România chiar are toate șansele să aibă un mâine mare datorită lor! Cred că e normal să le deschidem cât mai des scena, e bine și pentru ei, și pentru noi, sunt pline de lecții momentele și sufletele lor.

Vezi și: Românii au talent începe pe 5 februarie! Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu două ediții pe săptămână

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni