Cea mai noua piesa a lui Smiley, "Nemuritori". Trebuie sa-i dai si tu PLAY: VIDEO

Cea mai noua piesa a lui Smiley, "Nemuritori". Trebuie sa-i dai si tu PLAY: VIDEO

Smiley a lansat videoclipul piesei "Nemuritori", al patrulea single extras de pe albumul "Acasă".

Piesa "Nemuritori" este inclusa in coloana sonora a filmului #SELFIE, care va avea premiera in cinematografe pe data de 9 mai a acestui an. 

Smiley face si el parte din distributia filmului regizat de catre Cristina Iacob, alaturi de nume importante ale cinematografiei romanesti, precum Florin Calinescu sau Razvan Vasilescu.

Piesa este compusa in studiourile HaHaHa Production si este inclusa ca bonus track pe cel mai recent album al artistului, "Acasă", care s-a vandut deja in peste 30.000 de exemplare si care este inca disponibil in magazine.
 


 

"Am scris aceasta piesa cu gandul la oamenii normali care prin curaj si cu forta visurilor au reusit sa faca fapte remarcabile, castigandu-si astfel > in memoria colectiva sau macar in cercul lor de prieteni :).Piesa este pentru toti cei care sunt la varsta adolescentei, care se pregatesc sa sustina in curand examene, este despre varsta la care cu totii credem ca suntem nemuritori, sentiment care ar trebui sa persiste toata viata.", declara Smiley.

Prima comedie cu si despre tineri lansata in ultimii ani pe marile ecrane in Romania, #SELFIE spune povestea a trei adolescente absolvente de liceu, pentru care marea aventura a vietii lor incepe cu o escapada la mare. 

In loc sa stea acasa si sa invete pentru BAC, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) si Ana (Flavia Hojda) sunt hotarate sa se distreze si sa uite de responsabilitati in ultimele doua zile dinainte de examenul maturitatii, iar asta inseamna sa incalce orice regula si sa faca tot ce le trece prin cap, fara sa tina cont de consecințe.

Videoclipul piesei "Nemuritori" a fost filmat la Teatrul de Vara Capitol, locul in care se desfasoara o petrecere plina de energie si culoare, la care se aduna toate personajele care au luat parte la actiunea filmului.

Piesa poate fi descarcata din iTunes, accesand acest link.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni