Smiley si-a schimbat look-ul! Cum arata acum prezentatorul de la "Romanii au talent"

Smiley si-a schimbat look-ul! Cum arata acum prezentatorul de la "Romanii au talent"

Smiley este unul dintre cei mai indragiti si apreciati artisti de la noi din tara, fiecare videoclip publicat pe Youtube strange milioane de afisari in timp record, iar piesele lui tin saptamani la rand primele pozitii ale topurilor muzicale.

Desi are un program destul de incarcat, artistul nu isi neglijeaza fanii de pe retelele de socializare si mentine o legatura constanta cu ei. De fiecare data, Smiley ii tine la curent cu ceea ce se intampla in viata lui, iar prin intermediul conturilor de pe retelele de socializare, posteaza diferite fotografii si detalii despre viata de artist.

Recent, Smiley a publicat pe contul de Instagram o imagine in care le marturiseste familor ca s-a tuns, dar i-a asigurat in acelasi timp pe cei care il indragesc ca nu au de ce sa isi faca griji pentru ca stilistul la care a apelat a tuns foarte putin varfurile.

Cei care au vazut imaginea au marturisit ca artistul arata bine oricum: "wow! Omule, ca parr ai!", "Ne-ai speriat. Sa nu mai faci glume de genul asta", "You rock!", au fost numai cateva mesaje pe care le-au scris la sectiunea de comentarii.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni