Smiley și Bartoș i-au provocat, iar ei n-au stat pe gânduri. Fanii s-au întrecut în glume

Smiley și Bartoș i-au provocat, iar ei n-au stat pe gânduri. Fanii s-au întrecut în glume

Smiley și Pavel Bartoș au revenit pe scenă la Românii au talent, iar fanii le-au arătat cât de mult le-au simțit lipsa. Mulți dintre ei au acceptat provocarea celor doi.

Cei doi prezentatori ai show-ului Românii au talent au vrut să vadă cum se distrează românii în fața televizoarelor, în seara primei ediții a sezonului #9suprem, și au lansat o provocare pe Facebook. Smiley și Bartoș le-au cerut fanilor să vină cu cele mai amuzante meme-uri posibile legate de prestația lor și a noului sezon Românii au talent, iar ei au răspuns cu toate „armele” umorului. Cineva trebuie să facă și un concurs de glume online.

Ai texte în program? Intră în #memechallenge. Creează și postează în comentarii un meme #romaniiautalent. Pe cele mai creative le și premiem. Surprizăăăă”, a scris Bartoș pe Facebook. Un mesaj asemănător a postat și Smiley, care i-a invitat pe fani să găsească cele mai amuzante meme-uri, în timpul show-ului Românii au talent.

Primii luați în balon au fost chiar cei care au lansat provocarea, iar glumele au început să curgă, spre deliciul lui Bartoș și al lui Smiley. Din când în când, aceștia au intervenit pe pagina de Facebook a show-ului Românii au talent pentru a comenta anumite postări.

De glumele fanilor nu au scăpat nici jurații emisiunii, care au fost, la rândul lor, o sursă de inspirație pentru meme-uri amuzante. Mihai Petre, care s-a întors la Românii au talent din postura de jurat, a fost preferatul fanilor din online.


Citește și: Primul Golden Buzz de la Românii au talent, sezonul 9. Croitoreasa care l-a derutat pe Mihai Petre




Fii eroul nostru și vinerea viitoare! Povestea sezonului #9suprem Românii au talent continuă.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni