• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Smiley si Pavel Bartos aduc in fiecare vineri distractia in casele romanilor! De la 20:30, numai la PROTV

Smiley si Pavel Bartos aduc in fiecare vineri distractia in casele romanilor! De la 20:30, numai la PROTV

Smiley si Pavel Bartos aduc in fiecare vineri distractia in casele romanilor! De la 20:30, numai la PROTV

Smiley si Pavel Bartos asigura in fiecare vineri seara distractia in culisele Romanii au talent. Cei doi prezentatori sustin de fiecare data concurentii inainte de a intra pe scena, dar au si replici si reactii savuroase, care starnesc hohote de ras si aduc multa voie buna.

Si in cea de-a sasea editie a celui mai tare show de divertisment, Smiley si Pavel au reusit sa-i amuze pe toti si sa-i binedispuna cu interventiile lor din timpul spectacolului talentelor.

La finalul primului moment prezentat pe scena, concurentii au mers in culise, iar micuta Emma Niculae le-a cerut prezentatorilor o foaie si un pix. Cand a auzit asta, Smiley a spus: ”Vrei sa imi dai mie un autograf? Haide!” si a imbratisat-o puternic pe solista.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Fascinat de momentul de solo salsa adus la Romanii au talent de un baiat, Pavel a spus zambind si gesticuland: ”Bai, dar e tare, e tare bun! L-ar fi incurcat o femeie, nu tinea pasul cu el! Asa mi se intampla si mie cateodata!”.

Unul dintre concurenti a venit la preselectii cu talentul sau de a canta in duet... singur. Inspirat de afirmatia celui de pe scena, dar si de faptul ca dupa un vers, acesta a facut o pauza, Smiley a spus: ”E primul om din lume care canta un duet singur! Atat! Aici urma duetul. Acum canta ea. A lasat pauza...”, iar Pavel a continuat: ”Are lungimea Luceafarului.”.

”N-a fost rau, sa stiti. A fost... interesant. Dar, data viitoare poate veniti cu un negativ, cu ceva. Si cu un dans, poate ne cantati toata piesa. N-ar fi rau.”, i-au spus Smiley si Pavel, razand, unui concurent care nu a reusit sa impresioneze in cea de-a sasea editie Romanii au talent.

In fiecare vineri, de la 20:30, telespectatorii pot urmari cel mai bun show de televiziune, care aduce momente memorabile, surprize, mult talent autentic, distractie si un spectacol desavarsit, numai la PRO TV!
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni