• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Smiley si Pavel Bartos au condimentat cea de-a doua editie Romanii au talent cu replici care au starnit hohote de ras!

Smiley si Pavel Bartos au condimentat cea de-a doua editie Romanii au talent cu replici care au starnit hohote de ras!

Smiley si Pavel Bartos au condimentat cea de-a doua editie Romanii au talent cu replici care au starnit hohote de ras!

Distractia a fost la cote maxime vineri, in cea de-a doua editie Romanii au talent, iar Smiley si Pavel Bartos au sustinut din culise, ca de fiecare data, talentul autentic prezent pe scena in diverse forme. Cei doi au ras, au dansat, si-au exersat cunostintele de limba engleza si limba franceza si au avut reactii si replici extrem de amuzante.

Smiley si Pavel, inspirati de vestimentatia concurentilor de pe scena si de portul popular reinterpretat, au analizat si tinuta Mihaelei: “Mihaela este acum imbracata conform traditiei romanesti... modern!” a spus Pavel, fiind completat de colegul sau: “Cu cracul la vedere...”.

Experti in istorie antica, cei doi prezentatori au plecat cu Steaua talentului prin Bucuresti si au avut o discutie savuroasa cu statuia lui Traian, dar si cu lupul. Smiley, dorind sa mangaie animalul, a intrebat: “Nu va suparati, e dresat, pot sa-l mangai?”.

Un concurent a venit la preselectii increzator in abilitatile lui de dansator si a incercat un moment de break dance, care a starnit imaginatia lui Pavel: “Da-mi cheia de 16, da-mi cheia de 13... mama, aici e un furtun! Mama, aici e o teava sparta!”. Smiley a continuat, invidios pe mobilitatea concurentului: “Vezi, pana si el face spagatul!”.

in timpul unui moment, scaunul lui Florin Calinescu a avut o mica problema, iar Smiley si Pavel i-au sarit in ajutor si au mers la el cu doua scaune: “A fost sabotat scaunul lui Florin! Am adus doua, ca sa fim siguri ca nu se rup!”, au spus cei doi.

Momentul de kangoo jumps din cea de-a doua editie Romanii au talent i-a determinat pe Smiley si Pavel sa aiba o discutie complexa pe aceasta tema, aratandu-le telespectatorilor singura miscare de zumba pe care o pot executa. Inspirat si de comentariul Mihaelei de la sfarsitul numarului de pe scena, Pavel a spus: “Adevarul e ca si eu, dupa ce o sa nasc, o sa ma apuc de zumba!”, iar Smiley i-a raspuns: “De cand astept sa nasti, de vreo 7 ani!”.

Prezentatorii i-au explicat unui concurent, in culise, cum poate scapa de emotii: “in Ardeal, la Cluj, mai ales cand ai emotii, se face ceva, se ia o apa binecuvantata!”, iar  unui alt concurent Pavel i s-a prezentat astfel: “Ma numesc Narcis! Sus este Narcis si jos sunt nachos!”.

Telespectatorii vor avea parte si vinerea aceasta, de la 20:30, de cel mai bun show de divertisment, care va aduce momente surprinzatoare si foarte multa distractie, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni