Spectacolul talentului de la Românii au talent, susținut cu mândrie de Lidl

Spectacolul talentului de la Românii au talent, susținut cu mândrie de Lidl

Sezonul 10 al show-ului Românii au talent a fost de nota 10 grație concurenților din acest an. Însă spectacolul creat de ei, pe scenă sau în sufrageria de acasă, nu ar fi fost atât de grandios fără sprijinul Lidl, sponsorul principal al emisiunii preferate a românilor.

Show-ul a fost total și în sezonul 10 Românii au talent. Am văzut, și de această dată, oameni simpli făcând lucruri extraordinare, adevărate minuni care uneori trebuie validate de un public impunător. Cei 10 finaliști ai sezonului 10 au câștigat mai mult decât bani și aprecierea celor din jur. Au început să creadă mai mult în ei și să înțeleagă că ei erau deja mari când au apărut la televizor.

Alături le-a fost Lidl, sponsorul principal al sezonului 10 Românii au talent, care a crezut în fiecare dintre ei. În final, premiul cel mare, de 120.000 de euro, a ajuns la cel care a impresionat cel mai mult publicul de acasă: Radu Palaniță. Un mecanic auto îndrăgostit de muzică, pus acum în situația de întreține o relație serioasă cu pasiunea lui.

Lidl a fost alături de fiecare dintre concurenți, pe tot acest drum al devenirii lor. În cadrul proiectului Talente surprinzătoare, sponsorul emisiunii i-a adus mai aproape de români pe cei care fac lucruri ieșite din comun. Cu acest prilej, oamenii au avut ocazia să descopere și poveștile de viață ale celor care uimesc de fiecare dată când sunt sub lumina reflectoarelor. Cine sunt ei și cât de greu le-a fost să ajungă pe culmi? 

Cât trebuie să muncești ca să ajungi în top? Care sunt cele mai mari temeri ale lor și cum s-au ridicat de la podea după ce au căzut de la înălțimea succesului lor? Iată cine sunt, cu adevărat, oamenii care vă emoționează la televizor!

Fiindcă fiecare dintre voi ați avut favoriți, ați putut vota prin SMS sau online, concurentul care v-a plăcut cel mai mult. Pentru un plus de adrenalină, Lidl v-a provocat să ghiciți numele concurentului care va câștiga sezonul 10 al emisiunii Românii au talent. Cei care ați fost inspirați, veți fi recompensați cu vouchere de cumpărături în magazinele Lidl, în valoare de 250 de lei fiecare. Câștigătorii vor fi anunțați în curând.

Dacă vă place Românii au talent, vă așteptăm și în sezonul 11. Dacă aveți talente care mustesc în voi și vreți să le vadă toată țara, înscrieți-vă AICI pentru a ne surprinde în sezonul următor!   

Și nu uitați: talentul e la el acasă doar la PRO TV!

Românii au talent - #un10perfect

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni