Știai că avem un încălzitor de public? Hai cu noi în culise să-l cunoști

Știai că avem un încălzitor de public? Hai cu noi în culise să-l cunoști

Cătălin Neamțu e Stage MC-ul de la „Românii au talent", iar colegului nostru, Liviu Stanciu, i-a venit ideea să meargă în culise și să vi-l prezinte și vouă pe „încălzitorul de public", așa cum e cunoscut mai bine Cătălin în culisele show-ului.

Cătălin Neamțu, zice Liviu Stanciu, e genul de om care pare că sâmbăta dimineața nu își dorește mai mult pe lume decât să țopăie și să încălzească publicul. Și, dacă stai să te uiți la filmulețul de la final, cam așa stă treaba.

„Știi de ce fac asta? Pentru că recompensa e foarte mișto. Când lucrezi cu oameni și se întâmplă ce se întâmplă în spatele nostru și ei reacționează... sunt lucruri mărunte pe care, dacă știi să le pui ca într-un puzzle, i-ai câștigat.", zice el. 

Stage MC-ul nostru i-a povestit lui Liviu Stanciu și despre cum s-a antrenat el înainte să primească acest job. 

„Mărturisesc sincer că m-am uitat peste tot înainte să fac jobul ăsta. M-am uitat să văd ce înseamnă warm-up în Statele Unite, în Anglia, dar erau chestii aplicate pentru oamenii de acolo, așa că eu am încercat să dezvolt acest concurs în paralel, să dezvolt niște lucruri ale noastre, care să fie ale noastre și la care să ținem.", povestește el.

Fără alte povești, te lăsăm să vezi și tu cum „încălzește" Cătălin publicul de la „Românii au talent":

 
Sezonul #9suprem din „Românii au Talent" începe vinerea asta

În 8 februarie cel mai tare show de divertisment din România va da startul sezonului #9suprem. Pregătește-te, deci, să ai parte de noi momente incredibile, pe care nu le-ai mai văzut până acum pe nicio scenă din România, dar și de reprezentații unice, care îți vor aduce emoție, energie, suspans și adrenlină.

#9suprem va fi un sezon despre bucuria de a vedea talentul prezentat în cele mai diverse forme și de a face imposibilul posibil.

So. Are you ready? 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni