• PRO TV
  • SUPER INTERVIU cu Razy Gogonea, romanul MATRIX! Afla ce parere are despre "Romanii au talent" si "Vocea Romaniei":

SUPER INTERVIU cu Razy Gogonea, romanul MATRIX! Afla ce parere are despre "Romanii au talent" si "Vocea Romaniei":

<span style="color:#f00;">SUPER INTERVIU cu Razy Gogonea, romanul MATRIX! </span>Afla ce parere are despre "Romanii au talent" si "Vocea Romaniei":

Zilele trecute l-am contactat pe Razy Gogonea, romanul care a facut senzatie la Britain's Got Talent cu un numar exceptional de dans inspirat din Matrix si care s-a clasat pe locul 4 in marea finala, rugandu-l sa ne acorde un interviu pentru protv.ro.

Raspunsurile sale au venit prompt, iar unele dintre ele ne-au surprins si ne-au facut sa zambim :)

"Pentru Pro Tv raspund si la 1.000 de intrebari, sunt un mare fan. In fiecare zi urmaresc site-ul protv.ro! (De-aia am vazut asa de repede si articolul despre mine, haha).

Zilnic e plin de o gramada de stiri de toate felurile, si asa mai vad ce se mai intampla in Romania si nu numai. Il gasesc foarte bine organizat, e foarte usor sa gasesc ce vreau.

Dai un click pe Happy Hour, imediat ti-a intrat pagina cu toate filmarile. Dai click pe Romanii au talent, imediat vezi clipurile de acolo.

Am urmarit fiecare editie de la Vocea Romaniei si cand nu aveam timp sa vad live, intram pe protv.ro, un simplu click pe Vocea Romaniei si vedeam ce am pierdut.

Apropo de Vocea Romaniei - cea mai tare echipa de juriu! Cu Horia Brenciu muream de ras la fiecare editie, hahaha. El si Smiley sunt cei mai amuzanti!

Ba chiar am si aplicatie de stirileprotv.ro pe iphone si cand sunt pe drum pentru spectacole pot sa mai citesc cate-o noutate
", ne-a spus Razy.

Ramaneti pe protv.ro - in curand, vom publica un super interviu cu Razy Gogonea! :)



Noi eroi intra in batalia talentelor! Din februarie, la ProTV!

SHOW-UL SHOW-URILOR REVINE! Esti gata sa cunosti eroii noului sezon?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni