Suspans, lacrimi de fericire si momente surprinzatoare, VINERI, la Romanii au talent, de la 20:30

Suspans, lacrimi de fericire si momente surprinzatoare, VINERI, la Romanii au talent, de la 20:30

Cea de-a noua editie Romanii au talent vine maine la PRO TV, de la 20:30, cu noi talente surprinzatoare si un spectacol desavarsit! Concurentii vor aduce pe scena momente extraordinare, pline de emotie, pasiune si vibratie, dar si momente amuzante sau care vor avea nevoie de explicatii suplimentare.

Toate acestea vor starni reactii incredibile ale celor patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, care vor avea comentarii savuroase de fiecare data, aducand show-ul si la masa juriului. 

Maine seara vom vedea ce concurent l-a facut pe Florin Calinescu sa spuna hotarat: ”Asa cum lucrati pe tableta si telefoane, nu mai socializati cu fetele. Nu poti sa inviti o fata la cablul asta de curent, neizolat.”, dar si ce moment a determinat-o pe Andra sa spuna razand: ”NU si de la mine! Sa fie bogatie!”.

Tot maine vom afla cine ”se trezeste dimineata si zice: vreau sa cant o haulita de-asta, de pe varful muntilor!” si care este motivul pentru care Pavel ii va spune, foarte serios, lui Smiley: ”Smiley, nu te juca cu dragostea!”.

Vineri, in cea de-a noua editie Romanii au talent, telespectatorii vor avea parte de foarte multa originalitate si de momente inedite care vor uimi, pentru care juratii se vor ridica in picioare sa aplaude si sa spuna: ”Apreciez creativitatea ta! A fost unul dintre cele mai creative momente de pe scena Romanii au talent.”, ”Voi sunteti ce avem mai de pret in tara asta!” sau ”Azi mi-ai aratat ca ai cantat cu numele de familie”, fiind vorba de un nume special, care reprezinta perfect momentul prezentat.

Romanii sunt asteptati maine sa fie martori ai talentului autentic si sa ia parte la un spectacol memorabil, de la 20:30, numai la PROTV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni