Sustine-ti eroii din ultima semifinala Romanii au talent!

Sustine-ti eroii din ultima semifinala Romanii au talent!

Vineri, de la 20:30, ultimii 12 semifinalisti ai celui de-al saselea sezon Romanii au talent ii vor surprinde pe telespectatori cu momente originale, pline de emotie si energie si vor crea un show formidabil. 

Toti au nevoie de sustinerea publicului pentru a avea o experienta de neuitat pe scena talentului, iar trei dintre ei vor ajunge in marea finala si cu un pas mai aproape de premiul in valoare de 120.000 de euro.

Triada, One life studio, Romula Malva si Rustin dust sunt patru dintre cei 12 concurenti care ii vor incanta vineri pe romani si vor lupta pentru un loc in finala sau o nominalizare la premiul de originalitate de 10.000 de euro.

Trupa Triada a prezentat la preselectii un numar extraordinar de dans acrobatic. Cele trei fete s-au sincronizat perfect si i-au impresionat pe membrii juriului. Trupa a fost fondata cu cinci ani in urma si este formata din Alina, Irina si Anastasia. Fetele au inceput sa practice gimnastica acrobatica din copilarie si au fost intotdeauna vrajite de gratia acestui sport. Trupa Triada le-a inspirat de-a lungul anilor si in aceasta formula au castigat Campionatul National al Republicii Moldova de trei ori. Au participat la diverse concursuri internationale si au cucerit Europa cu reprezentatii fascinante. Alina si Anastasia sunt surori, iar de 9 ani sunt prietene de nedespartit cu Irina. 

Mix-ul de beatbox si chitara, adus pe scena la preselectii de trupa One life studio, a cucerit publicul si juratii.  Membrii grupului, Daniel si David, au fost intotdeauna atrasi de muzica. David isi aduce aminte cu drag de momentele in care canta alaturi de mama sa piesa lui Valeriu Sterian Amintire cu haiduci. in clasa a zecea a descoperit beatbox-ul si de atunci a facut tot posibilul sa evolueze. Daniel a fost pasionat de chitara inca din copilarie. in timpul facultatii a fost tentat sa renunte la muzica si sa-si vanda chitarele, dar vazand ca nu obtine un pret foarte bun a decis sa le pastreze. A primit o propunere de a canta in cluburi si atunci viata lui s-a schimbat. La unul dintre spectacole l-a cunoscut pe David si asa baietii au inceput sa colaboreze.

Ansamblul de calusari Romula Malva i-a incantat pe toti in etapa preselectiilor cu un dans plin de energie si culoare. Grupul este format din 16 membri din Dobrosloveni, cu varste cuprinse intre 9 si 28 de ani si s-a format atunci cand Cristinel Velea s-a angajat ca referent cultural la Caminul Resca, in anul 2013. Beneficiind de sprijinul autoritatilor locale, Cristinel a pus bazele grupului fara sa isi dea seama de impactul pozitiv pe care il va avea asupra copiilor care trec, astfel, mult mai usor peste greutatile vietii, reusind sa se bucure si sa fie plini de entuziasm si optimism datorita dansului. 

Trupa Rustin dust a cantat la preselectii melodia A breath to stay alive, compozitie proprie. Cei cinci tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 18 ani, au avut atitudine rock si au ridicat sala in picioare. Trupa este formata din Mihai – voce, Irina – tobe, Antonia – clape, Darius – chitara bass si Nichita – chitara si s-a infiintat la initiativa lui Darius. Baietii erau foarte buni prieteni si colegi la o scoala privata de muzica din Constanta. Lor li s-au alaturat fetele si asa a luat nastere proiectul Rustin dust. Toti invata foarte bine, sunt olimpici si au rezultate remarcabile la scoala. Au obtinut pana acum diverse premii la concursuri si festivaluri, dar Romanii au talent reprezinta cea mai mare realizare a lor de pana acum.

Vineri, de la 20:30, romanii sunt invitati sa fie alaturi de ultimii 12 semifinalisti ai celui de-al saselea sezon Romanii au talent si sa urmareasca un show extraordinar, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni