Sute de talente autentice la preselectiile Romanii au talent din Bucuresti

Sute de talente autentice la preselectiile Romanii au talent din Bucuresti

Noul sezon Romanii au talent se anunta unul incintant, drept dovada fiind numarul mare de persoane prezente la preselectiile care au avut loc in toamna anului trecut in mai multe orase din tara, dar si al celor care au decis sa vina ieri la Hotel Phoenicia din Bucuresti. Luni, 12 ianuarie originalitatea si creativitatea au pus stapanire pe capitala in timpul preselectiilor pentru noul sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii.

Ultima oprire a caravanei Romanii au talent a fost in Bucuresti, insa nu numai locuitorii de aici au decis sa arate ca sunt talentati, ci si persoane din tara sau chiar de peste granite, dornice sa-si demonstreze talentul si sa arate ca merita sa mearga mai departe.

Luni, caravana a atras sute de oameni talentati, dornici de afirmare, care au renuntat la inhibitii si au aratat tot ce au avut mai bun in ultima faza de selectie a noului sezon. De la opera de arta din tacamuri vechi si divertisment poetic, la picioroange, flair bartending, pictura, grafica, ventriloc sau arta matematica digitala, contorsionism, dans indian, parkour sau limbo, toti au fost prezenti in Bucuresti pe 12 ianuarie. Cu aceasta ocazie romȃnii nu inceteaza sa uimeasca prin abilitatile lor, iar noi talente s-au remarcat.

Daca cel mai mic concurent de la Bucuresti are 4 ani si a fost insotit la preselectii de catre parinti, la polul opus a fost un concurent de 77 de ani care a demonstrat ca talentul nu are varsta.

Incepand din primavara, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis vor continua show-ul cu multe surprize si momente memorabile, doar la PRO TV.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni