Talentul l-a trimis direct in Semifinala. Cand l-a auzit cum canta, Andra a luat cea mai importanta decizie a sezonului

Data: 13 Martie 2015

O prezenta eleganta si misterioasa, Ion Barbu a reusit sa ii impresioneze profund pe cei patru jurati de la "Romanii au talent". Tanarul, de profesie model si interpret, a ales sa cante in preselectiile pentru sezonul 5 al show-ului piesa "De dragul tau", apartinand lui Marcel Pavel.

Tanarul a povestit ca a cantat in corul bisericii de la varsta de trei ani, iar printre idolii sai se numara Beyonce, Rihanna si Smiley. Ambitios si dornic sa devina celebru, Ion Barbu si-a propus ca prin participarea la "Romanii au talent" sa devina cunoscut atat in Europa, cat si peste Ocean.

Increzator in talentul sau, Ion Barbu a oferit o interpretare de senzatie a piesei "De dragul tau", o compozitie muzicala cantata de Marcel Pavel. La auzul vocii tanarului, Mihaela Radulescu a lacrimat, Andra a fost de-a dreptul incantata, iar Andi Moisescu a declarat fara sa stea pe ganduri ca "este una dintre cele mai bune voci care s-au urcat vreodata pe scena de la <<Romanii au talent>>". 

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Juratii si publicul l-au aplaudat in picioare pe Ion Barbu, iar Andra a luat una dintre cele mai importante decizii din acest sezon: vedeta a apasat butonul auriu si l-a trimis pe Ion direct in semifinala show-ului. 

Butonul auriu pozitionat in centrul mesei juriului, care, odata apasat, trimite un concurent direct in semifinala. Acesta poate fi folosit o singura data de fiecare jurat si este marcat de un moment spectaculos de lumini in cadrul show-ului. 

"Romanii au talent", in fiecare vineri, de la 20:30, numai la PROTV!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies