Tanara care a impresionat cu vocea ei. Cum arata Resciebelle dupa participarea la Romanii au talent

Tanara care a impresionat cu vocea ei. Cum arata Resciebelle dupa participarea la Romanii au talent

Resciebelle Santiago a ajuns la Romanii au talent dintr-o coincidenta. Tanara de 26 de ani a venit in Romania pentru a ii cunoaste pe parintii iubitului sau si a aflat ca la Iasi au loc preselectiile pentru sezonul 6. Curajoasa si dornica sa le arate membrilor juriului ca este posesoarea unei voci puternice, in ciuda staturii minione, Resciebelle a urcat pe scena si i-a cucerit pe toti cu o interpretare aparte a piesei "I Will Always Love You".

Preselectiile au reprezentat o rampa de lansare pentru Resciebelle. O prezenta exotica si posesoarea unui talent nativ, tanara a ajuns pana in finala show-ului, unde a interpretat o piesa semnata Adele, "Hello".

Dupa participarea la Romanii au talent, Resciebelle a fost invitata in cadrul emisiunii La Maruta, acolo unde a sustinut cateva reprezentatii memorabile

In plus, tanara a facut cateva dezvaluiri emotionante despre viata sa. In ciuda trecutului nu foarte fericit, Resciebelle isi doreste sa devina o cantareata cunoscuta, ale carei melodii sa fie ascultate cu drag de catre o multime de sustinatori. 

Asa arata fetita lui Resciebelle:

Nu doar vocea a reprezentat un atuu pentru Resciebelle, ci si frumusetea sa. Publicul a indragit-o din prima clipa datorita ochilor mari si expresivi si a chipului de papusa. 

Fanii care au accesat contul de Instagram, au putut sa o admire pe Resciebelle in diferite ipostaze. Finalista de la Romanii au talent este o miniona cu un trup frumos sculptat. Vezi si tu cateva dintre imaginile care i-au impresionat pe admiratori.


Resciebelle Santiago are o poveste de viata impresionanta. Tatal ei a murit pe cand aceasta avea numai un an, asa ca mama sa a fost nevoita sa plece la munca, departe de casa, si sa o lase pe cea mica in grija bunicului. Copilaria ei a fost destul de grea, pentru ca, inca de la varsta de 6 ani, aceasta curata casa, gatea si isi spala hainele de scoala. 

La varsta de 12 ani, talentul i-a fost descoperit de catre o profesoara, iar aceasta a inceput sa ia cursuri de muzica. Pe cand avea 15 ani, mama ei nu a mai putut munci deoarece s-a imbolnavit. Resciebelle a inceput sa cante in localuri, la petreceri private si nuti, cu toate ca avea doar 15 ani.

Viata ei s-a schimbat atunci cand l-a cunoscut in Malaezia pe iubitul sau, care este roman. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni