Ti-o mai amintesti pe Ruslana, castigatoarea Eurovisionului din 2004? Vezi cum arata acum, la 43 de ani


	Ti-o mai amintesti pe Ruslana, castigatoarea Eurovisionului din 2004? Vezi cum arata acum, la 43 de ani
Citeste mai mult despre: Ruslana, artista, cantareata, Eurovision,
Data: 14 Mai 2017

Ruslana este printre primele castigatoare ale editiilor recente Eurovision; ea a facut pur si simplu senzatie in 2004 cu o piesa ritmata, "Wild Dances", un show de milioane si o voce senzationala. 

Greu de crezut, dar Ruslana avea 31 de ani cand a castigat concursul care a transformat-o in vedeta internationala.

Ea a intrat atunci in competitie cu piesa "Wild dances", remarcandu-se prin energia show-ului senzational pe care l-a facut. Costumele cu iz viking, vocea ei puternica si melodia ritmata au propulsat-o pe prima pozitie si au ajutat-o sa castige trofeul.

De atunci si pana acum, cariera Ruslanei nu a facut decat sa creasca, piesa Wild Dances ajungand chiar pe coloana sonora a jocului Grand Theft Auto IV, iar ea transformandu-se intr-un personaj indragit de fani, DJ Ruslana.

La 13 ani de la castigarea trofeului Eurovision, Ruslana a marcat o revenire in forta si a surprins la finala din Kiev. Ea a cantat o piesa noua, It's magical.

Piesa "Wild Dances" a dominat clasamentele muzicale europene timp de 97 de saptamani, stationand pe prima pozitie in Belgia timp de 10 saptamani consecutive. Albumul cu acelasi nume a fost vandut in peste 25 de tari si a castigat cinci discuri de platina in Ucraina.

In Las Vegas, Ruslana a primit prestigiosul "World Music Award" pentru cel mai bine vandut artist, belgienii au inclus-o intr-un top al celor mai populari artisti, grecii au ales-o cea mai sexy artist, in timp ce in Ucraina a fost desemnata cea mai influenta persoana publica.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies