Toate vedetele au facut mucenici! Unii au fost insa speciali. Ce imagine a postat Smiley si ce raspuns a primit

Toate vedetele au facut mucenici! Unii au fost insa speciali. Ce imagine a postat Smiley si ce raspuns a primit
Citeste mai mult despre: Smiley, Andreea Esca, ce a postat, vedete,
Data: 10 Martie 2016

Ultimele zile au fost o adevarata placere vizuala, pe retele de socializare. Iar asta pentru ca internetul a fost plin de imagini cu mucenici dintre cei mai apetisanti. De la opturile gustoase nu s-au dat in laturi nici vedetele autohtone, care au adaugat fotografii cu preparatul principal al acestor zile.

Una dintre vedetele din Romania, care s-a implicat in traditia ultimelor zile este Smiley. Cantaretul a postat pe pagina sa de socializare o imagine cu mucenicii muntenesti pe care i-a savurat.

Reteta mamei sale pare demna de Masterchef, conform descrierii pe care Smiley a adaugat-o la imagine.

Asa cum era de asteptat, fotografia a adunat peste 20 000 de like-uri, insa de departe cel mai important aspect il constituie comentariile.

Printre imagini cu mucenici din toate partile tarii si comentarii ale fanilor pofticiosi, o alta vedeta si-a facut simtita prezenta, pe pagina cantaretului.

Andreea Esca si-a exprimat dorinta de a gusta din preparatul mamei lui Smiley: "Vreau si eu Smiley!!!", i-a scris Andreea.

Desi fanii celor doi au raspuns imediat comentariului, Smiley l-a vazut ceva mai tarziu, dar i-a raspuns ca se va revansa: "Acum am vazut. Rezolvam cumva, Andreea Esca. Mai fac o oala."

 

Masterchef here I come!Am facut mucenici dupa reteta mamei!Delicios

Posted by Smiley on Wednesday, 9 March 2016

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies