• PRO TV
  • Trupa ASIA revine în muzică și nu e doar un proiect de o zi: „Vom lucra la piese noi”

Trupa ASIA revine în muzică și nu e doar un proiect de o zi: „Vom lucra la piese noi”

Trupa ASIA revine în muzică și nu e doar un proiect de o zi: „Vom lucra la piese noi”

Evenimentul începutului de an este revenirea în muzică a trupei A.S.I.A. Cele patru componente ale formației care scria istorie la începutul anilor 2000 au anunțat că s-au reunit „pe termen lung”.

A.S.I.A. revine în peisajul muzicii românești cu un concert grandios la Sala Palatului din București, pe 6 martie 2023. Cele patru componente ale trupei - Anca Neacșu, Sorana Darclee Mohamad, Iana Novac și Anemona Niculescu - au dezvăluit că au petrecut deja timp generos în studiou pentru a reînregistra celebrele piese ale formației.

Mai mult, fetele de la A.S.I.A. vor cânta piese noi, scrise cu precădere de Adrian Ordean.

Adrian Ordean se va ocupa de muzica noastră și, probabil, vom menține aceeași linie ASIA, dar ceva mai actuală. Hiturile noastre vor fi auzite din nou, dar vom veni cu muzică nouă”, au spus fetele de la A.S.IA. la conferința de anunțare a reunirii trupei.

Fiecare dintre mebrele trupei are cel puțin 40 de ani, ceea ce înseamnă că mesajul pieselor lor se va adapta pe măsura așteptărilor publicului de această vârstă.

Cine a avut ideea reunirii trupei



Cele patru fete s-au reunit în octombrie 2022, pentru a participa la evenimentul aniversar al Ianei Novac, care a celebrat 20 de ani de carieră muzicală. În acel moment, ele și-au pus problema întoarcerii în muzică, însă nu toată lumea a crezut în acest proiect.

Ideea a pornit la concertul aniversar al Ianei, care a sărbătorit 20 de carieră muzicală. Inițial, eu nu am crezut, nu prea am fost convins de acest lucru, dar m-a convins evenimentul din octombrie al Ianei. S-au schimbat multe fete în componența formației...”, a dezvăluit Florin Ionescu (foto centru), cel care a descoperit mulți artiști din România.

Muzicianul este unul dintre oamenii aflați spatele proiectului de revenire în muzică a trupei A.S.I.A.

De ce n-au fost invitate și fostele componente ale trupei

Săptămâna a început cu scandal în toată regula, după ce Irina Nicolae, fostă componentă a formației, s-a declarat mâhnită că nu a fost invitată să facă parte din proiect.

Florin Ionescu a găsit o explicație pentru acest gest: „Faptul că Iana a înlocuit-o pe Irina, am decis să mergem înainte cu ultima variantă. Am menținut aceste inițiale, nu puteau fi doi I. Au fost fete care au dorit să plece din trupă, asta e explicația”, a spus muzicianul.

Nu a fost nicio secundă ideea de a exclude pe cineva, cred că anumite colege s-au autoexclus din acest proiect”, a adăugat Iana Novac.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni