Valentin Dinu este oficial coleg cu Andra! A semnat cu Mediapro Music

Valentin Dinu este oficial coleg cu Andra! A semnat cu Mediapro Music

Dupa ce a cucerit o tara intreaga cu vocea sa, Valentin Dinu, castigatorul locului trei al emisunii “Romanii au talent” de la ProTV a semnat cu MediaPro Music.

Pentru Valentin urmeaza acum o perioada de pregatire in care urmeaza sa stabileasca stilul pe care se va axa si apoi va intra direct in studio.

“Faptul ca am semnat cu Mediapro Music este cea mai mare realizare profesionala! Abia astept sa ma apuc de lucru, sa scot un album cat mai curand si sa aduc pe piata o surpriza pe care stiu ca oamenii o asteapta de mai multa vreme: duetul cu Andra. Tot ce mi s-a intamplat in ultimele luni a fost…peste asteptarile mele. Participarea la “Romanii au talent” mi-a adus lucruri la care nici macar nu am indraznit sa visez, de asta ii sfatuiesc pe toti cei care au ceva de spus si de aratat sa o faca. E o sansa nemaipomenita de care se poate bucura oricine!”
, a declarat Valentin.

Valentin Dinu
a fost descoperit in cadrul emisiunii “Romanii au talent” de la ProTV. Inainte de a veni la preselectii, acesta lucra intr-o spalatorie din Ploiesti, iar gandul de a urca pe scena era doar un vis. Cand insa o tara intreaga l-a ascultat cantand, viata lui s-a schimbat!

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni