VIDEO Copiii au făcut spectacol în prima ediție a sezonului #9suprem Românii au talent

VIDEO Copiii au făcut spectacol în prima ediție a sezonului #9suprem Românii au talent

Noua generație de talente a României și-a dat întâlnire într-un show de zile mari la PRO TV, vineri seară. Povestea frumoasă a talentului merge mai departe.

Copiii au luat cu asalt cea mai mare scenă a talentului din România în prima ediție a sezonului #9suprem Românii au talent. Milioane de spectatori au trăit la intensitate maximă momentele pline de încărcătură emoțională ale micuților entertaineri. Scena a vibrat, jurații au aplaudat și i-au trimis pe cei mai buni în runda următoare. Haideți să-i cunoaștem mai bine!

Nikol Varga 

Puștoaica de 9 ani din Târgu Mureș a fost atât de emoționată când a intrat pe scenă încât le-a urat juraților „Bună dimineața”. Tânăra dansatoare le-a prezentat juraților un dans contemporan de excepție, presărat cu elemente de balet care ne-au amintit de o altă mare performeră de la Românii au talent, Bianca Badea. Smiley și Pavel Bartoș au fost și ei încântați de prestația micuței talentate și nu și-au ascuns uimirea. E clar, copiii din actuala generație sunt din ce în ce mai atrași de spectacol și o fac din ce în ce mai bine. Iată momentul!

Emma Neagu 

Emma este o adolescentă specială, cu un talent nemaivăzut pentru un om care a trecut printr-o suferință ca a ei. Născută la Toronto, Canada, din părinți români, Emma Neagu a început să practice gimnastica la vârsta de trei ani. O boală cumplită, cancer osos, a obligat-o să renunțe la pasiunea ei de-o viață, însă asta nu a oprit-o să danseze. Medicii i-au spus că există șanse, deși mici, pentru a-i salva piciorul stâng, însă Emma nu a vrut să riște. Le-a spus medicilor să-i amputeze piciorul, pentru a nu permite tumorii să se extindă. Voia să taie răul de la rădăcină.

Deși dansează cu ajutorul unei proteze, problemele ei nu s-au sfârșit. „Treaba e că eu mă simt bine, dar rezultatele arată altceva”, le-a spus ea juraților. Tumora a migrat la plămâni, iar viața ei este încă sub semnul întrebării. Cei patru de la masa juriului au fost impresionați de puterea de care a dat dovadă și i-au răsplătit munca și perseverența cu patru voturi de DA.

„Să văd un copil în fața mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, a spus Florin Călinescu.

Carla Munteanu 

Are zece ani, este elevă și locuiește în București. Dansul pare a fi viața ei, fiindcă a arătat o dezinvoltură incredibilă pe scena de la Românii au talent. Numărul ei de breakdance, pigmentat cu piruete în mâini și în cap, dar și salturi în față și pe spate, i-a cucerit pe jurați. „Măi, lasă-mă! Cât control să ai la vârsta asta?”, s-a întrebat retoric Mihai Petre. La final, cei patru s-au ridicat și au apludat-o cu poftă pe micuța dansatoare. Iată momentul!

Corul de copii al Operei Naționale București 

Florin Călinescu s-a grăbit să afirme că lui nu-i plac corurile, dar și-a schimbat părerea după ce i-a văzut „la lucru” pe cei 62 de componenți ai corului de copii al Operei Naționale București. Ei i-au impresionat pe jurați interpretând piesa Imagine a lui John Lennon. „A sunat foarte, foarte frumos și cred că cei care pot să transforme acest vis în realitate sunteți tocmai voi”, le-a spus Mihai Petre, votând DA.

Urmăriți-ne și vinerea viitoare, la PRO TV! Povestea frumoasă a sezoului #9suprem Românii au talent merge mai departe!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni