• PRO TV
  • VIDEO Emisiune TV bruiată de gemetele din timpul unei partide de amor? Ce s-a întâmplat de fapt

VIDEO Emisiune TV bruiată de gemetele din timpul unei partide de amor? Ce s-a întâmplat de fapt

VIDEO Emisiune TV bruiată de gemetele din timpul unei partide de amor? Ce s-a întâmplat de fapt

O întâmplare de-a dreptul incredibilă a avut loc în timpul unei emisiuni care era transmisă live pe postul BBC.

Înaintea meciului dintre Wolverhampton și Liverpool, din Cupa Angliei, care a avut loc pe 17 ianuarie 2023 și terminat cu scorul de 0-1, în studioul celor de la BBC era o emisiune la care luau parte Gary Lineker, Paul Ince şi Danny Murphy.

La un moment dat, Gary Lineker a glumit cu Danny Murphy. „Poţi să nu mai faci zgomotul ăsta”, i-a spus, deoarece pe fundal se auzeau gemete unei femei din timpul unei partide de amor.

Pentru a trece peste momentul penibil, Gary Lineker i-a predate legătura lui Alan Shearer, care se afla în cabina de comentariu a meciului. „Cineva trimite ceva pe telefonul cuiva, nu ştiu dacă auziţi acasă”, a spus Gary Lineker.

După începutul partidei, Gary Lineker a dezvăluit pe Twitter că a aflat ce s-a întâmplat. Sub masa din studioul emisiunii fusese lipit un telefon mobil care reda gemetele. „Ei, bine, am găsit asta lipită pe spatele mesei. A fost un sabotaj amuzant”, a scris bărbatul pe celebra rețea de socializare.

După ce imaginile video din timpul emisiunii s-au viralizat în mediul online, cei de la BBC și-au cerut scuze public și au anunțat că au demarat o anchetă pentru a afla cum a ajuns acel telefon mobil lipit sub masă.

„Le cerem scuze telespectatorilor care s-au simțit ofensați în timpul transmisiei LIVE a meciului de fotbal. Am început o investigație, pentru a afla cum s-a întâmplat acest lucru”, au spus cei de la BBC.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni