Vineri e ziua talentului autentic, numai la PRO TV!

Vineri e ziua talentului autentic, numai la PRO TV!

Peste 3.4 milioane de telespectatori au urmarit aseara spectacolul de la Romanii au talent! Aseara, talentul a fost jurizat cu atentie, iar concurentii veniti la preselectiile celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, au surprins prin originalitate si creativitate.

Momentele prezentate pe scena i-au impresionat pe cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, dar au starnit si reactii incredibile in randul publicului sau in culise, unde Smiley si Pavel Bartos au ras, au dansat, au cantat si au facut sport. Telespectatorii au avut parte de o seara de neuitat, cu numere extraordinare, pline de emotie, care au sensibilizat si au adus lacrimi de fericire, dar si cu momente amuzante.

Cea de-a cincea editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:09, la nivel national, peste 3.4 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:41, peste 4.4 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 20.6 puncte de rating si 46.4% share, de aproape patru ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.3 puncte de rating si 11.9% share. 

Energie, pasiune si spectacol desavarsit

A cincea editie Romanii au talent a fost plina de momente spectaculoase si de concurenti determinati sa impresioneze, sa demonstreze ca sunt talentati si ca merita sa mearga mai departe in competitie. Reprezentatiile emotionante, cele pline de umor si reactiile venite din partea juriului si a gazdelor emisiunii au adus in casele telespectatorilor un spectacol desavarsit.

Seara a inceput maiestuos cu un talent caruia i se prevede un viitor stralucit. Denis Costea, un micut de 9 ani cu o voce uriasa, a cantat melodia O sole mio si i-a uimit pe jurati cu calitatile sale vocale incredibile. Momentul i-a fost rasplatit cu ropote de aplauze, iar Andi i-a spus: ”Denis, ce ne-ai facut? Eu spun ca ai fost magnific si indraznesc sa fac o predictie si sa spun ca tu o sa devii una dintre cele mai mari vedete din Romania!”. Concurentul a obtinut in final 4 de DA din partea juratilor si merge mai departe.

Ancuta Dumitrean si Andrei Palamariu au adus pe scena un moment de dans sportiv plin de pasiune, energie si culoare. Cei doi concurenti s-au completat perfect, iar dansul lor a facut scena sa vibreze. Chiar daca Mihaela a taxat micile ezitari si a dat NU, Ancuta si Andrei au primit 3 de DA cu care merg in etapa urmatoare, dar si laude din partea Andrei, care le-a spus: ”Mi-a placut atat de mult, incat de maine m-as apuca de cursurile astea de dans. Foarte frumos totul… Povestea… Melodia… Felicitari pentru alegere si pentru toata munca voastra!”.

Anisia Gafton a declarat cu zambetul pe buze ca in viata de zi cu zi isi ocupa timpul liber si nimic mai mult, iar aseara i-a cucerit pe jurati cu carisma sa, dar mai ales cu glumele pe care le-a spus si cu energia debordanta. O fire extrem de pozitiva, mereu cu zambetul pe buze, concurenta a impresionat, iar la final a primit 4 de DA si merge mai departe in competitie. Florin i-a transmis: ”Se vede oricum ca esti plecata! Stand-up-ul feminin este foarte rar si foarte greu de facut. iti prevad chiar un viitor bucurestean!”.

Ionut Scripcaru a urcat pentru prima data pe o scena la preselectiile Romanii au talent. Concurentul este autodidact in ceea ce priveste muzica, invata totul dupa ureche, iar aseara a cantat la pianina compozitia Fantasie - Impromptu. Ionut a creat un moment sensibil si i-a impresionat pe jurati, care s-au ridicat in picioare la final, l-au aplaudat si i-au acordat 4 de DA. ”Te iubesc, te ador! Esti un geniu! Ionut, astept de jumatate de an sa ma faca cineva sa plang. ti-a iesit. Mi se pare definitia talentului si definitia emisiunii Romanii au talent – omul simplu care, iata, emotioneaza. Esti bucuria mea cea mai mare!”, i-a spus Mihaela. 

Ozolua Joel Junior a venit din Nigeria la studii in Constanta si, aseara, pe scena de la Romanii au talent pentru a-i incanta pe toti cu aptitudinile lui. A cantat o melodie hip-hop compozitie proprie si i-a facut pe cei prezenti in sala sa raspunda intrebarii din refren ”Ce faci?”. in momentul jurizarii, Florin i-a spus: ”Sper sa fii un marinar bun! Restul e OK… Ma iau si eu dupa colegi… DA!”. Concurentul a primit 4 de DA si ne revedem cu el in etapa urmatoare.

Nu este prima data cand Liviu Minescu isi incearca norocul la preselectiile Romanii au talent. Sezonul acesta concurentul a revenit cu o inventie in premiera mondiala – video microfonul. Liviu s-a filmat, dupa care i-a inmanat Andrei inventia. Jurata nu a stat prea mult pe ganduri si a testat microfonul cantand, facandu-le astfel o surpriza tuturor celor prezenti in sala. ”Domnule concurent, in speranta ca nu va vor rapi extraterestrii, as vrea sa va revad, motiv pentru care raspunsul meu este DA!”, i-a spus Andi si, chiar daca Mihaela nu a fost convinsa de talentul concurentului, acesta merge in etapa urmatoare cu 3 de DA.

Cele trei fete din grupul Major Danger au prezentat aseara un moment energic, plin de senzualitate. Concurentele au dansat si s-au sincronizat perfect, iar juriul le-a apreciat reprezentatia si le-a aplaudat. ”Sunteti dansatoare cu talent, din punctul meu de vedere. Eu abia astept sa va dau un DA! Din toata inima!”, le-a spus Mihaela. Cu grupul Major Danger ne reintalnim in etapa urmatoare, in care merg cu 4 de DA.

Un sportiv desavarsit, Adrian EFEKT Group, a facut aseara o serie de acrobatii solicitante la bara scurta. A uimit cu talentul sau, iar publicul si juriul s-au ridicat in picioare pentru a-i aplauda momentul incredibil. Nici Smiley si Pavel nu s-au lasat mai prejos si au mers pe scena pentru a demonstra ca sunt, si ei, sportivi desavarsiti. Daca Smiley a stat in cap pret de cateva secunde, Pavel i-a surprins pe toti cu o serie de flotari executate in stilul lui. in momentul jurizarii, Andra, incantata de talentul lui Adrian, i-a spus: ”Spre surprinderea colegilor mei, m-am ridicat in picioare. M-am ridicat pentru tot efortul depus si sa-l felicit!”. Concurentul a primit 4 de DA si merge mai departe in competitie.

Robert Fratila a adus aseara pe scena un moment de dans contemporan plin de ritm, atitudine, sensibilitate si emotie. El a transmis o poveste si i-a impresionat pe jurati cu miscarile sale, iar Mihaela i-a spus: ”Mi-a placut extraordinar de tare! Esti un dansator foarte bun! Bravo, Robert! Te felicit din toata inima! De la mine ai un DA!”. Andra, Andi si Florin au fost in asentimentul Mihaelei, iar Robert merge mai departe cu 4 de DA.

Trupa Arhaica a adus pe scena un moment inedit si a combinat folclorul cu dubstep. Cei cinci concurenti au cantat melodia Ciuleandra si au creat un moment energic, in care cele doua ritmuri s-au combinat perfect. Publicul, dar si juratii au apreciat prestatia lor, iar Andi le-a spus la final: ”Din punctul meu de vedere, e nevoie de astfel de aparitii! Raspunsul meu este DA!”. Cu trupa Arhaica ne revedem in etapa urmatoare, unde merge cu 4 de DA.

De la trupa Arhaica, am trecut aseara la o lume la fel de fascinanta, cea adusa de Valeriu Nichitean. El a prezentat un numar de jonglerii cu o bila si a avut momente in care a lasat impresia ca infrange gravitatia. Talentul lui Valeriu a incantat juriul, care l-a aplaudat si laudat. ”Faci sa para ca te joci cu un fulg. Raspunsul meu este DA!”, i-a spus Andra. in final, concurentul a primit 4 de DA si merge mai departe.

Mara Pruna a cantat la pian si voce o melodie compusa de ea, Sweet dreams, cu o semnificatie puternica. Juratii au fost impresionati de interpretare, dar si de compozitia piesei, care i-a emotionat. Concurenta i-a fascinat pe toti cu talentul sau, iar Florin i-a spus, cu lacrimi in ochi: ”Daca ai avut necazuri si muzica te ajuta si te-a ajutat sa stai in lumina... sa ramai tot timpul in lumina, sa nu te intorci nicio secunda inapoi!”. Mara a obtinut 4 de DA si merge in etapa urmatoare.

Trupa Storm Dance Studio a prezentat la preselectii un numar complex de balet feminin si dans contemporan executat de baieti pe tocuri. Cei 9 concurenti au facut spectacol pe scena, au adus foarte multa energie, frumusete si talent si au smuls ropote de aplauze. ”Vai de mine, ce moment ati facut! Perfecti ati fost! DA!”, a spus Mihaela. Trupa Storm Dance Studio a obtinut 4 de DA si merge mai departe.

Cei doi membri ai trupei Acces au interpretat in maniera proprie melodia Sub pielea mea, au adaugat cateva versuri, iar publicul a fredonat refrenul alaturi de ei. Andi, Mihaela, Andra si Florin au apreciat momentul prezentat de cei doi, iar in timpul jurizarii, Andra le-a spus: ”O fost fain! O fost foarte fain! Sunteti foarte emotionati si nu vreau sa mai prelungesc emotia asta prea mult! DA!”. Concurentii au parasit scena cu 4 de DA si merg in etapa urmatoare.

Ultimul moment din cea de-a cincea editie Romanii au talent a fost adus de Diana Valentina Lungu. Ea a prezentat un numar inedit de balance, care i-a facut pe toti curiosi. Chiar daca aparent static, momentul a fost unul spectaculos si Diana a impresionat prin eleganta, echilibru si concentrare. Mihaela a apasat X-ul in timpul reprezentatiei si a acordat un NU, insa concurenta merge mai departe cu 3 de DA. ”Poate ca viata e facuta si din momente din astea. Poate ca nu e totul numai un heirup din asta, contra cronometru. Uneori, lucrurile trebuie sa fie mai asezate.”, a spus Andi la final. 

Show-ul Romanii au talent le-a adus aseara telespectatorilor un spectacol extraordinar, plin de surprize, momente care au smuls ropote de aplauze, au adus lacrimi de bucurie si au emotionat.

Noi concurenti sunt gata sa demonstreze ca sunt talentati, sa impresioneze si sa fie vazuti de o tara intreaga, vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni