Vineri seara, peste 4.5 milioane de romani au spus Romanii au talent!

Vineri seara, peste 4.5 milioane de romani au spus Romanii au talent!

In minutul de aur, pe segmentul publicului comercial, Pro TV a obtinut peste 70% cota de piata!

Cel mai tare show de divertisment, Romanii au talent, a incantat vineri telespectatorii cu un spectacol fabulos si i-a incarcat cu energie pentru un weekend perfect! A patra editie a sezonului #7epic a adus si cel de-al treilea golden buzz al sezonului, apasat de Mihaela Radulescu pentru un moment extrem de emotionant, prezentat de Lorelai Mosnegutu, concurenta care a cantat melodia A million stars la orga si voce. Numarul prezentat de ea a smuls ropote de aplauze si i-a lasat pe jurati, prezentatori, dar si telespectatori fara cuvinte si cu lacrimi in ochi. 

Tot mai multi telespectatori spun DA talentului autentic! 

De la debutul sezonului #7epic, cifrele de audienta pentru cel mai tare show de divertisment au crescut dupa fiecare editie! A patra editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! 

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 22.1 puncte de rating si 56.8% share, de aproape noua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut numai 2.6 puncte de rating si 6.6% share. 

In minutul de aur, de la 23:32, 70.2% dintre telespectatorii din targetul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, au trait emotia transmisa de momentul prezentat de Lorelai Mosnegutu.

Pe intreaga durata de difuzare a show-ului, la nivel national, peste 3.7 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:19, peste 4.5 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment. 

Reprezentatii fascinante de canto, dans, sculptura, pictura, gimnastica sau aerial ring au fost prezentate vineri de concurenti hotarati sa impresioneze si sa faca un spectacol memorabil pe scena talentului.

Butonul auriu acordat de Mihaela Radulescu a adus si minutul de aur!

Momentul prezentat de Lorelai Mosnegutu, ultima concurenta din editia de ieri seara, a fost cel mai emotionant din istoria show-ului Romanii au talent! Lorelai a cantat la orga folosindu-si degetele de la picioare, dar si cu vocea, melodia A million stars. In ciuda tuturor problemelor, concurenta a avut in permanenta zambetul pe buze si le-a dat tuturor o adevarata lectie de viata, reusind sa smulga ropote de aplauze, sa-i uimeasca pe jurati si sa-i lase fara cuvinte. La finalul reprezentatiei sale, Mihaela nu a ezitat si a apasat butonul auriu pentru a o trimite pe Lorelai direct in semifinala. Jurata a mers pe scena pentru a isi imbratisa preferata si i-a spus cu lacrimi in ochi: ”Esti in semifinala direct, pentru ca esti foarte talentata si pentru ca meriti sa fii acolo. Ma bucur enorm!”.

Pe intervalul difuzarii acestui moment in show, 3 din 4 romani care se uitau la TV urmareau Romanii au talent! Pe segmentul publicului comercial, Pro TV o obtinut pe prestatia lui Lorelai 25.6 puncte de rating si 69.2% cota de piata, in timp ce televiziunea de pe locul doi a inregistrat 1.1 puncte de rating si 3.0% share, rezultate de peste 20 de ori mai mici decat Pro TV!

Talent autentic, concurenti carismatici si momente surprinzatoare

Doua fete foarte simpatice si un talent urias! Carmina Vidrascu si Beatrice Popliuc au interpretat in acelasi timp la pian piesa The Scarlet si au reusit sa impresioneze atat juratii, cat si publicul cu numarul complex prezentat. Concurentele au avut coregrafie, s-au jucat si s-au bucurat de fiecare clipa petrecuta pe scena. ”Bravo, fetelor! A sunat si foarte, foarte bine, a aratat foarte bine, sunteti foarte haioase. Ati venit, v-ati jucat si ati primit patru DA. Ne vedem in etapa urmatoare!”, le-a spus Andra.

Claudiu Borza a venit la Romanii au talent sa-si gaseasca jumatatea, dar a inceput prin a le prezenta juratilor un monolog, ”un stand-up rural”, dupa cum l-a numit Pavel Bartos. Concurentul a facut cate un vers pentru fiecare jurat si i-a incantat cu umorul sau contagios. ”Mi-a placut momentul tau. Esti reprezentantul de cinste al umorului popular romanesc si ma bucur ca ai indraznit sa vii pana la noi. Avem nevoie de romani cu talentul tau.”, a spus Mihaela. Claudiu a primit la final un NU din partea lui Florin si 3 DA de la Andi, Andra si Mihaela.

Trupa Blue Night Shadow a cantat vineri melodia Am iubit. Cei trei concurenti au impresionat juratii cu momentul creat si au adus pe scena foarte multa energie si ritm. Incantat de reprezentatia lor si de bucuria cu care au cantat, Andi a spus: ”Bravo! Va asteptam de sapte ani! Apreciez, a sunat foarte bine. Ma bucur foarte tare ca ati venit sa ne aratati ce puteti.”. Grupul Blue Night Shadow a primit la final 4 DA.

Frumoasa concurenta Diana Boiachin a prezentat la Romanii au talent un numar fascinant de aerial ring. Diana i-a uimit pe toti cu talentul sau si cu elementele extrem de dificile executate perfect in aer si a primit felicitari din partea juriului. ”Nu credeam ca o sa apuc sa vad si luna si soarele in acelasi astru. Scumpa mea, din partea mea ai un DA!”, a spus Florin Calinescu, iar Andi, Andra si Mihaela au si ei DA.

Iulia-Carmen Florea-Adamita si Paul Adamita au adus opera comica pe scena Romanii au talent. Iulia a interpretat Aria Papusii din Les Contes d\'Hoffmann si a realizat, impreuna cu sotul sau, un moment special, care a fost rasplatit cu aplauze din partea publicului. ”Cu mare admiratie pentru calitatile vocale, DA!”, au spus cei patru jurati.

Ioan Galgoczy a venit la Romanii au talent sa arate ceea ce poate crea natura, iar scopul sau este acela de a face cat mai multe lucruri pentru a o proteja. Concurentul a realizat mai multe sculpturi si i-a bucurat pe toti cu momentul prezentat si cu proiectele pe care le are. ”Sunteti un artist! Aveti talentul de a vedea arta in natura.”, i-a spus Mihaela. Ioan a primit la final 4 DA.

Momentul de dans contemporan prezentat de Silviu Daniel Mititelu a adus emotie si sensibilitate si a umplut sala de bucurie si visare. Incantate de reprezentatia lui Silviu, Andra si Mihaela s-au ridicat si l-au aplaudat, felicitandu-l pentru talentul sau. ”Un dans ca al tau vreau sa vad atunci cand vine vorba de dans contemporan. Perfect, impecabil!”, i-a transmis Andra. Concurentul a obtinut 4 DA.

Dima Belinski a demonstrat ca talentul nu are margini si a cantat o compozitie proprie la pian cu mainile, picioarele, coatele si nasul. Concurentul s-a transpus complet in muzica si a transmis foarte multa voie buna. ”Imi place de mor ce vad la Romanii au talent! Bravo, Dima! Habar n-am cu ce parte a corpului o sa mai canti si ce idei iti mai vin, dar abia astept sa vad si sa ascult. DA!”, i-a spus Mihaela, iar Dima a primit in total 4 DA.

Cristian Costea este zidar, si-a exersat talentul numai pe santier, dar a venit la Romanii au talent si a uimit o tara intreaga. Cristian a avut nevoie doar de o gletiera, un spaclu, culori si un geam pentru a crea un tablou in culori de toamna. ”Foarte mult mi-a placut si, da, cred ca si asta vrem sa vedem aici, pe scena Romanii au talent. Raspunsul meu e DA!”, a spus Andi, iar concurentul a primit la final 4 DA.

Miruna Dascalu a urcat pe scena plina de emotii, dar acest lucru nu i-a afectat reprezentatia, ci, din contra, a ajutat-o sa transmita foarte bine pasiunea cu care canta. Miruna a interpretat Die Nachtigall, vocea ei a sunat perfect, iar publicul a fost incantat de momentul prezentat. ”Semeni cu Nana Mouskouri... trebuie sa zic ceva nasol, ce sa zic? Nu-mi place treaba asta in limba germana, ca sa stii. Tu stii ca esti buna? Dar nu stii ca esti foarte buna!”, i-a spus Florin cu zambetul pe buze. Miruna a obtinut la final 4 DA.

Daniel Svet a venit la Romanii au talent hotarat sa se afirme. A cantat melodia Up town funk, a dansat si a fost plin de energie, reusind sa-i surprinda pe jurati si sa le transmita din bucuria lui. ”Stii ca ai farmec, stii sa te misti, o sa faci naveta Chisinau-Bucuresti, am impresia, pe urma te duci la Moscova, la Paris... Meriti un viitor luminos, ca date ai.”, i-a spus Florin. Daniel a primit 4 DA.

Marina Lelenco i-a vrajit pe jurati inca dinainte de a-si prezenta momentul. Concurenta a adus pe scena un dans oriental plin de culoare, farmec si miscari senzuale si a primit aplauze indelungi din partea publicului. ”E totul foarte limpede. Eu ma bucur ca imi da ocazia sa nu mai adaugam foarte multe lucruri. Da, asta este un moment de belly dance!”, a spus Andi. Marina a primit la final un NU din partea Mihaelei si 3 DA de la Andi, Andra si Florin.

Cassiano del Mar a revenit la Romanii au talent sa demonstreze ca este talentat. Concurentul si-a schimbat stilul si a intrat pe scena decis sa surprinda. A cantat melodia Shaky Shaky, iar juratii s-au ridicat si au dansat pe ritm de reggaeton. ”Ne-am simtit bine, dar hai sa fim seriosi... Eu sunt acum mult prea serioasa si... va rog, dati-mi voie sa-i spun DA!”, a spus Andra la finalul jurizarii. Cassiano a primit NU din partea Mihaelei, dar Andi, Andra si Florin au dat 3 DA pentru momentul prezentat de el.

Teofan Popov a demonstrat ca talentul nu are varsta. A cantat o melodie ritmata si i-a cucerit pe jurati cu versurile piesei, cu modul in care a interpretat-o si cu vitalitatea sa. Mihaela a mers pe scena pentru a-l imbratisa si i-a spus: ”Domnule Popov, mie mi-ati placut la nebunie! Sunteti genial si mai cantati si frumos, va iubesc!”. Concurentul a obtinut 4 DA din partea juriului.

Grupul Aeros, format din componenti ai lotului national de gimnastica aerobica, a facut vineri o demonstratie de gimnastica, forta si echilibru. Cei patru baieti, extrem de carismatici, au incantat publicul si i-au bucurat pe toti cu miscari si elemente solicitante, executate extraordinar. ”Mi s-a parut impecabil, un cocktail de energie, de care aveam nevoie. Va multumesc!”, le-a spus Andra. Concurentii au obtinut 4 DA.

Stanislav Binikovschi a facut beatbox si a adus un ritm fascinant la Romanii au talent. Publicul s-a bucurat de numarul prezentat de Stanislav, iar juratii l-au urmarit atenti si la final l-au aplaudat si l-au felicitat pentru prestatia sa. ”Am o singura intrebare: locuiesti pe pamant? Ai fost uimitor! Ai un DA de la mine!”, i-a spus Andi. Concurentul a primit 4 DA.

Telespectatorii au avut parte in cea de-a patra editie Romanii au talent de un spectacol plin de suspans, forta, energie si foarte multa emotie. Vinerea viitoare, de la 20:30, show-ul continua cu noi momente epice, concurenti speciali si foarte mult talent!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni