• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Viorica si Emil Luca, un record mondial la “Romanii au talent” - 400 de piruete Vezi VIDEO cu aceasta performanta!

Viorica si Emil Luca, un record mondial la “Romanii au talent” - 400 de piruete Vezi VIDEO cu aceasta performanta!

Viorica si Emil Luca, un record mondial la “Romanii au talent” - 400 de piruete Vezi VIDEO cu aceasta performanta!

Sotii Luca au venit la prima semifinal de la “Romanii au talent” decisi sa stabileasca un nou record mondial, si au reusit: Emil si-a invartit sotia de 400 de ori, iar piruietele impecabile ale Vioricai au uluit juriul si au ridicat publicul in picioare.  

Momentul sustinut de sotii Luca a fost insotit de aplauzele si chiuiturile publicului, iar in final Viorica si Emil au sutinut ca ar fi putut sa faca si mai multe piruiete.

"Multi barbati se lauda ca au neceste de 100, eu ma pot lauda ca a mea este de 400... de piruete", a spus Emil Luca, drept replica la remarca lui Smiley care i-a spus ca are o sotie de 100... de puncte.

Viorica a spus ca poate sa faca mult mai multe piruiete, decat cele 400 de la semifinala. Poate o sa stabileasca un nou record. "Nu mi-a fost frica de ceea ce stie sa faca Viorica, ci mi-a fost frica de juriu, care a fost indulgent cu noi si ne-a promovat in semifinala", a spus Emil dupa momentul lor.

Andra le-a marturisit sotilor Luca: "Ne-ati facut praf", Mihai Petre a recunoscut ca la un moment dat nu a mai putut sa numere piruietele, iar Andi Moisescu a vrut sa stie daca Emil nu a ametit invartindu-si de atatea ori sotia. Replica lui Emil Luca a fost prompta: "M-am straduit sa-mi pastrez echilibrul".

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni