• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • „S-a făcut dreptate” la Românii au talent prin butonul auriu oferit de Andi Moisescu! Ediția, lider de audiență!

„S-a făcut dreptate” la Românii au talent prin butonul auriu oferit de Andi Moisescu! Ediția, lider de audiență!

„S-a făcut dreptate” la Românii au talent prin butonul auriu oferit de Andi Moisescu! Ediția, lider de audiență!

”A revenit cu un progres artistic. S-a făcut dreptate”, au fost vorbele lui Andi Moisescu care au încheiat ediția de aseară a celui mai iubit show de divertisment din țară. Doar la Românii au talent, visurile mele se împletesc cu multă muncă și rezultă momente senzaționale care ajung să facă istorie. În această ediție, pași spre un viitor de neuitat a făcut și una dintre cele mai tinere concurente care a obținut golden buzz la Românii au talent, de-a lungul tuturor sezoanelor. 

”Nu pot să mă opresc din dansat. Dansez prin cameră, peste tot, fac dezordine”, a spus aseară Amira, puștoaica de doar șase ani care a cucerit întreaga sală prin mișcările ei. ”Vreau să fie ceva wow”, a fost promisiunea de care s-a ținut până în ultima clipă. Iar Andi Moisescu nu a putut să uite că și anul trecut, puștoaica s-a descurcat senzațional, dar nu s-a calificat în semifinale. ”Foarte puțini oameni au un asemenea dar. E chiar fenomen”, a spus juratul și a apăsat butonul auriu, calificând-o direct în semifinale. 

Cea de-a unsprezecea ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 24:16. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.4 puncte de rating și 35% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.6 puncte de audiență și 15.3% share. De-a lungul difuzării, peste 2.3 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 21:28, aproape 3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe emisiune.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Monkey Show, Mihnea Crăciunescu, Irina Breazu & Yannis Tulea, Marius Neagu, Mila Ryzhkova, Grupul tradițional ”Rădăcini”, Maia Tărăntiș, Lovebite, Anais, Irene și Carina Ivan, David Dascălu, Mihai Costache și Ana și Matei Arhire. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Noi momente de senzație vor putea fi urmărite de către cei de acasă! Nu ratați #13magic, noul sezon Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni