Adrian Mihai, fondator FAN Courier, despre experiența “Șef sub acoperire” la un an de la difuzarea emisiunii

Citeste mai mult despre: FAN Courier, sef sub acoperire,
Data: 16 Ianuarie 2021
La un an de la participarea în emisiunea Șef sub acoperire, Adrian Mihai, unul dintre cei trei fondatori ai companiei de curierat FAN Courier,  face o retrospectivă și ne spune ce s-a schimbat în compania pe care o conduce după intrarea lui sub acoperire.

 

Adrian Mihai, unul dintre cei trei fondatori ai companiei de curierat FAN Courier, a participat în urmă cu un an la emisiunea Șef sub acoperire. Pentru că anumite lucruri nu se desfășurau așa cum și-ar fi dorit, Adrian Mihai a acceptat provocarea de a intra deghizat în compania sa pentru a putea vedea ce anume nu funcționează și ce ar trebui îmbunătățit. Cu o nouă identitate, acestea a coborât la fierul ierbii și a lucrat cot la cot cu angajații săi. 

Fondatorul FAN Courier, a descoperit o mulțime de lucruri esențiale despre angajați, dar și ceea ce ar trebui să schimbe în companie, lucruri pe care cu siguranță nu le-ar fi descoperit dacă nu ar fi intrat sub acoperire, folosindu-se de o altă identitate.

Cum a fost experiența Șef sub acoperire pentru el,  ce s-a schimbat în companie după intrarea lui sub acoperire, ce s-a întâmplat cu angajații pe care i-a recompensat sau ce reacții a primit din partea celor din jur după ce ediția cu el a fost difuzată pe TV, sunt întrebări ale căror răspunsuri le puteți găsi în materialul video de mai sus.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies