Cele mai emoționante momente de la Șef sub acoperire. „Oamenii ăștia merită mai mult”

Cele mai emoționante momente de la Șef sub acoperire. „Oamenii ăștia merită mai mult”

În primul sezon al emisiunii, românii au fost martorii unui experiment social fără precedent într-un show televizat din România. Iată cele mai reușite momente de la Șef sub acoperire.

Șef sub acoperire a adus la PRO TV în fiecare zi de joi poveștile unor manageri de companii din România care au coborât în mijlocul angajaților pentru a afla ce nu funcționează în propriile firme și cine sunt oamenii care își fac treaba exemplar. După 3 zile petrecute în mijlocul angajaților săi, managerul Presto Pizza, Iulian Porst, a ajuns să exclame: „Oamenii ăști merită mai mult”. Vădit impresionat de efortul lor de zi cu zi, managerul a luat câteva decizii importante. Vezi AICI despre ce e vorba!

Pe lângă momentele de final, când șefii își dezvăluiau identitatea și își recompensau subalternii merituoși, extrem de emoționante au fost poveștile de viață ale oamenilor, eroii anonimi care țin afacerile șefilor în picioare.

Poate cea mai apreciată a fost lecția de viață oferită de Daniela Costache, o angajată a companiei de salubritate RER Group. În ciuda faptului că nu știe să scrie și să citească, femeia a dezvoltat propriul alfabet pentru a putea duce la bun sfârșit sarcinile de serviciu. CEO-ul companiei, Radu Merica, a fost șocat, dar și impresionat, de ingeniozitatea ei. Povestea a fost în ediția a doua a emisiunii.

 

Managerul care a adoptat o fetiță

Foarte apreciat a fost și momentul în care șeful BGS, Bogdan Oprea, a dezvăluit în cadrul emisiunii Șef sub acoperire că el și soția sa au adoptat o fetiță orfană. Întâlnirea dintre ei, care o fost posibilă datorită emisiunii Visuri la cheie, a fost dragoste la prima vedere.

„Ea a fost bătută de concubinul bunicii și dusă la spital în stare destul de gravă. Abia după 3 zile am reușit s-o iau în brațe, arătându-i pe telefon niște filmulețe cu niște pisoiași”, a dezvăluit Bogdan Oprea. Iată momentul mai jos!

 

Cea mai mare recompensă de la Șef sub acoperire

Una dintre cele mai mari surprize trăite de fanii emisiunii s-a consumat în ediția a opta, când au fost martorii unui moment incredibil. Fondatorul lanțului hotelier Phoenicia, Mohammad Murad, a luat decizia de a-și ajuta unul dintre angajați cu suma de 60.000 de euro.

Recompensa reprezintă un ajutor de 500 de euro lunar, până când fiica acestuia va împlini vârsta de 18 ani. Mai mult, bărbatul va fi ajutat cu plata chiriei până când fiica sa va fi majoră, dar și cu achitarea unui credit de 1.000 de euro. Vestea l-a emoționat pe Ștefan Tudorie până la lacrimi.


 

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni