Cine este Karla Codrea de la DPD România. Cum a ajuns la conducerea companiei de curierat

Cine este Karla Codrea de la DPD România. Cum a ajuns la conducerea companiei de curierat

Una dintre cele mai mari firme de curierat din România este condusă, din 2019, de o femeie. Karla Codrea a ajuns în această poziție, după ce anterior a fost director financiar (CFO).

DPD România este filiala locală a multinaționalei Dynamic Parcel Distribution (DPD), prezentă în peste 230 de țări. Compania-mamă are o cifră de afaceri de 11 miliarde de euro, iar operațiunile din țara noastră sunt conduse de Karla Codrea. Azi, în firmă lucrează peste 2.000 de curieri, cei mai mulți bărbați.

A fost o provocare, eu venind din zona financiară, unde majoritatea erau fete, dar am realizat că se poate lucra foarte bine și cu bărbații”, spune managerul.

Karla Codrea știe că cei cu care lucrează i-au găsit mai multe porecle, care rezumă succint felul ei de a fi. Unii îi spun „mami”, fiindcă e ca o mamă pentru toți angajații din subordine. Alții o alintă „Dragonel”, poate fiindcă uneori scoate flăcări pe nări, ca dragonii.

DPD România a fost fondată pe „scheletul” companiei Pegasus România, preluată de grupul DPD în 2008. Tot atunci, Karla Codrea s-a alăturat filialei abia create. 

Am muncit mult, am investit foarte mult în companie, în partea tehnică, am dezvoltat foarte mult rețeaua, am venit cu servicii și produse noi. Toți livrăm colete, diferența este făcută de oameni”, a spus Karla Codrea în emisiunea Șef sub acoperire din 30 martie.

Câți copii are Karla Codrea de la DPD România

Karla Codrea este căsătorită de 12 ani și are doi băieți. „Sunt complet diferiți. Nu au absolut nimic în comun, în afară de părinți”, spune Karla Codrea, care mărturisește că familia ei este una cât se poate de normală, cu preocupări simple și iubitoare de natură.

Vezi VIDEO mai jos!


 

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni