Cine este Maria Holtea de la Șef sub acoperire episodul 8. Karla Codrea e cutremurată

După ce a muncit cot la cot cu Maria Holtea, șefa sub acoperire ia o pauză de masă. Este momentul pe care Karla Codrea îl aștepta, fiindcă vrea să știe de ce angajata ei este o femeie singură.

Maria Holtea a fost căsătorită, cândva, și credea că a ales bărbatul potrivit. Din nefericire pentru ea, soțul ei s-a transformat într-o brută lângă care nu se mai putea trăi. A decis să divorțeze de el, în comunism, o perioadă în care separarea era considerată un gest rușinos.

Copiii i-am câștigat eu, copiii au rămas cu mine. El a început să bea, să mă gelozească (sic!), fiind tânără... neștiind, am crezut că e un băiat e nota 10. Aveam părul lung, mă prindea de păr (...) Maică-mea... m-a luat de păr, m-a bătut. N-a fost de acord să divorțez”, s-a confesat Maria în fața camerelor video.

După divorț, Maria Holtea a rămas singură cu trei copii. „Am plecat în lume cu ce e pe mine, certificatele la copii, buletinul meu și certificatul meu. Am luat-o de la zero”, a mai spus femeia. Azi are și patru nepoți.  

Karla Codrea de la DPD România a fost șocată de povestea femeii. Trebuie să facă ceva pentru ea.

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni