• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Cum a ajuns Vlad Iftime la conducerea unei companii din portofoliul Elsaco, construit de tatăl său, Valeriu Iftime

Cum a ajuns Vlad Iftime la conducerea unei companii din portofoliul Elsaco, construit de tatăl său, Valeriu Iftime

Cum a ajuns Vlad Iftime la conducerea unei companii din portofoliul Elsaco, construit de tatăl său, Valeriu Iftime

Vlad Iftime este unul dintre fiii cunoscutului antreprenor Valeriu Iftime, co-fondator al grupului de firme „Elsaco”. În vârstă de 36 de ani, Vlad a fost promovat în structurile de conducere ale companiei, însă nu a primit nimic gratuit.

Elsaco activează în domeniul reabilitării sistemelor de termoficare și de alimentare cu apă. Compania a fost fondată în 1992 de patru familii, care împart acționariatul și azi. Vlad și fratele lui, Șerban, au câștigat încrederea tatălui și au preluat conducerea a două companii din portofoliul Elsaco.

Până să ajungă acționar al grupului și CEO-ul uneia dintre firmele din grup, Vlad Iftime s-a școlit în București, la Politehnică, și a lucrat pe șantierele companiei, ca ucenic. 

Am început să muncesc la Elsaco în clasa a IX-a. Mi-am desfășurat activitatea pe tot felul de șantiere, unul fiind la Oradea... muncitor necalificat. A fost interesantă experiența. Am plâns când am plecat de acolo”, își amintește managerul.

Devenit specialist în inginerie termo-energetică, Vlad Iftime și-a găsit un loc în compania tatălui. Alături de fratele lui, Vlad și-a convins tatăl că energia tinerilor va fi de bun augur pentru companie. Azi, Vlad și Șerban conduc două dintre cele mai importante firme din grup.

Familia Iftime are o legătură puternică, de aceea membrii ei au decis să se mute cu toții în aceeași casă. Impunătoarea construcție, care datează de la 1900, a fost restaurată exemplar. Vezi în VIDEO-ul de mai jos cum arată locuința!


 

Urmărește întregul sezon Șef sub acoperire, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni