Cum a ajuns Vlad Iftime la conducerea unei companii din portofoliul Elsaco, construit de tatăl său, Valeriu Iftime


	Cum a ajuns Vlad Iftime la conducerea unei companii din portofoliul Elsaco, construit de tatăl său, Valeriu Iftime
Citeste mai mult despre: Vlad Iftime, Elsaco, Valeriu Iftime,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 04 Mai 2023

Vlad Iftime este unul dintre fiii cunoscutului antreprenor Valeriu Iftime, co-fondator al grupului de firme „Elsaco”. În vârstă de 36 de ani, Vlad a fost promovat în structurile de conducere ale companiei, însă nu a primit nimic gratuit.

Elsaco activează în domeniul reabilitării sistemelor de termoficare și de alimentare cu apă. Compania a fost fondată în 1992 de patru familii, care împart acționariatul și azi. Vlad și fratele lui, Șerban, au câștigat încrederea tatălui și au preluat conducerea a două companii din portofoliul Elsaco.

Până să ajungă acționar al grupului și CEO-ul uneia dintre firmele din grup, Vlad Iftime s-a școlit în București, la Politehnică, și a lucrat pe șantierele companiei, ca ucenic. 

Am început să muncesc la Elsaco în clasa a IX-a. Mi-am desfășurat activitatea pe tot felul de șantiere, unul fiind la Oradea... muncitor necalificat. A fost interesantă experiența. Am plâns când am plecat de acolo”, își amintește managerul.

Devenit specialist în inginerie termo-energetică, Vlad Iftime și-a găsit un loc în compania tatălui. Alături de fratele lui, Vlad și-a convins tatăl că energia tinerilor va fi de bun augur pentru companie. Azi, Vlad și Șerban conduc două dintre cele mai importante firme din grup.

Familia Iftime are o legătură puternică, de aceea membrii ei au decis să se mute cu toții în aceeași casă. Impunătoarea construcție, care datează de la 1900, a fost restaurată exemplar. Vezi în VIDEO-ul de mai jos cum arată locuința!


 

Urmărește întregul sezon Șef sub acoperire, pe VOYO!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies