EXCLUSIV ONLINE | David Aron lucrează pe Litoral. Ce nu s-a văzut la TV din emisiunea din 16 martie


	EXCLUSIV ONLINE | David Aron lucrează pe Litoral. Ce nu s-a văzut la TV din emisiunea din 16 martie
Autor: Dan L. Brumar
Data: 17 Martie 2023

David Aron a fost sub acoperire în mai multe departamente ale Hotelului „Alpin” din Poiana Brașov. Însă, tânărul manager a verificat și activitatea angajaților de pe Litoral, unde compania sa și a părinților săi deține un loc de plajă.

David Aron s-a deghizat pentru a munci cot la cot cu angajații săi din Olimp, unde familia Aron deține un beach bar și un loc de plajă. Directorul de dezvoltare al companiei a vrut să vadă cum se descurcă angajații în plin sezon estival. 

Șeful sub acoperire a fost ucenicul lui Gabriel Ciobotaru, care e ospătar la terasa de pe plajă a companiei. Tânărul nu l-a menajat deloc pe recrut și l-a pus repede la muncă. Dacă vrea un job nou, trebuie să capete experiență, nu?

Mai întâi, șeful sub acoperire a curățat și frezat nisipul de pe plajă. Apoi a curățat mesele și șezlongurile, a preluat și onorat comenzi, dar a avut timp și pentru unele reparații. Căldura insuportabilă de pe Litoral l-a epuizat pe David Aron, care a fost nevoit să ia pauze nenumărate de hidratare. Din această cauză, a fot ironizat copios de mentorul său.

A obosit, săracu'. Lua pauze la fiecare 15 minute”, a spus Gabriel, în fața camerelor de luat vederi.


 

După o săptămână de la această experiență, Gabriel Ciobotaru a fost chemat la București, pentru o discuție față în față cu directorul de dezvoltare al companiei Alpin. Ce a urmat, l-a lăsat fără glas pe tânărul ospătar. 

L-a certat sau l-a recompensat, David Aron? Află din VIDEO-ul de mai jos!


Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies