• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • EXCLUSIV ONLINE | Iulian Safir, confidentul unei mame singure. Ce nu s-a văzut la TV în emisiunea din 23 martie

EXCLUSIV ONLINE | Iulian Safir, confidentul unei mame singure. Ce nu s-a văzut la TV în emisiunea din 23 martie

EXCLUSIV ONLINE | Iulian Safir, confidentul unei mame singure. Ce nu s-a văzut la TV în emisiunea din 23 martie

Intrat sub acoperire în propria firmă, directorul general adjunct al companiei Safir, Iulian Safir, a mai muncit o zi deghizat. Descoperirea pe care a făcut-o l-a determinat să ia măsuri urgente. Iată ce nu s-a văzut la TV din emisiunea din 23 martie!

Iulian Safir a vrut să inspecteze personal secția de ambalaje a abatorului din Vaslui al firmei. Era singur că aici există deficiențe în activitatea angajaților, însă trebuia să le vadă cu ochii lui. Sub acoperirea unui fost lucrător în construcții, Iulian Safir s-a lăsat pe mâinile Simonei Pricop (33 de ani), care lucrează ca lansator de produse. 

Ea este responsabilă cu necesarul de ambalaje la punctele de lucru din abator: etichete, pungi de congelat, saci și folie de plastic folosite la ambalarea produselor din carne.

Managerul a aflat rapid că angajata lui este o piesă importantă în angrenajul punctului de lucru și că în fiecare zi face zeci de mii de pași dintr-un departament în altul. De cele mai multe ori, femeia face drumuri inutile, iar activitatea ei nu e eficientă deloc.

Nu-s mulțumit de ceea ce văd. Prea mulți kilometri și prea mult timp să duci lucrurile dintr-o parte în alta”, a concluzionat șeful sub acoperire. 

Citește și: Simona Ciortescu, uimită de răsplata fraților Safir | VIDEO Șef sub acoperire 23 martie

Părăsită de soț, Simona și-a crescut singură copilul



Șeful sub acoperire află cu stupoare că Simona a fost părăsită de soț când fiul lor avea doi ani. De atunci, femeia s-a ocupat singură de casă și de creșterea copilului.

Soțul meu o plecat după pâine și o uitat să mai vină. O plecat când băietul avea doi ani și n-o mai venit. S-o dus în lumea lui și acum la modă îi să zic că o plecat după pâine, dar cred că el așteaptă să facă brutăria”, i-a spus Simona șefului sub acoperire.

Femeia l-a cunoscut pe soțul ei în Italia. S-au mutat în România, însă la scurt timp după ce a venit pe lume fiul lor, el s-a făcut nevăzut.

O plecat, o plecat. Fiecare are dreptul să-și facă viața. Nu pot să-l oblig io. Nu vrea, nu vrea. De 10 ani nu l-o văzut”, s-a confesat Simona ucienicului ei.

Citește și: Iulian Safir, impresionat de Gheorghiță Șuletea la Șef sub acoperire episodul 7. Cum l-a ajutat

Iulian Safir nu a descoperit doar povestea de viață impresionantă a angajatei sale, ci și o totală lipsă de organizare a activității pe secția de ambalaje. Decizia de a lucra sub acoperire în acest departament a fost foarte bună și se va lăsa cu schimbări. Ce urmări va avea vizita lui Iulian Safir vom afla în curând.

Simona Pricop, chemată de urgență la sediul firmei



După ce a lucrat sub acoperire cu Simona, Iulian Safir a chemat-o la sediul central al firmei pentru o discuție cu subiect nedezvăluit. Când managerul a recunoscut că a stat lângă ea întreaga zi, Simona Pricop s-a emoționat. 

Nu mi-a plăcut atmosfera pompieristică din secția de ambalaje și etichete. Nu se poate să lucrăm în stilul ăsta. Toată lumea din departamentul de ambalare depinde de tine”, i-a dezvăluit Iulian Safir, adăugând că va lua măsuri pentru reducerea distanțelor pe care ea le parcurge inutil.

Citește și: Frații Safir îi fac un cadou neașteptat lui Radu Vamanu, la Șef sub acoperire episodul 7

În ciuda acestor deficiențe, frații Safir au luat decizia de a o recompensa pe Simona Pricop, iar de răsplată de va bucura și fiul ei. Cum a reacționat angajata de la abator, vezi în VIDEO-ul de mai jos!


 

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni