GIVEAWAY-ul Șef sub acoperire la final: 61 de premii, în valoare totală de 28.568 lei

GIVEAWAY-ul Șef sub acoperire la final: 61 de premii, în valoare totală de 28.568 lei

Emisiunea „Șef sub acoperire” a prezentat, la PRO TV, povești reale și oameni surprinzători. Telespectatorii au avut parte de surprize și online, având posibilitatea de a participa de la concursuri cu premii puse la bătaie de chiar șefii care au intrat sub acoperire. 

Pe lângă angajații care s-au bucurat de recompense din partea șefilor lor, telespectatorii au avut parte de un giveaway săptămânal, în cadrul cărora s-au acordat 61 de premii, în valoare totală de 28.568 lei.

Astfel, de-a lungul acestui sezon ”Șef sub acoperire”, la Giveaway-ul săptămânal pus la bătaie pe pagina de Instagram a reality show-ului s-au înregistrat aproximativ 5800 de înscrieri.

Premiile puse la bătaie de șefii sub acoperire au fost dintre cele mai variate. Astfel, în prima ediția, Ștefan Mandachi a pus la bătaie o noapte de cazare pentru 2 persoane la Mandachi Hotel & Spa Suceava, Râureni - un kit de gătit pentru îndrăgostiți în valoare de 1500 lei.

Eurolines, în episodul 3, a oferit 3 zile de cazare, pentru două persoane, la Green Village 4**** Resort (Sfântu Gheorghe, Tulcea), un premiu în valoare de 2500 lei.

Lanțul de florării Trias a oferit telespectatorilor emisiunii un voucher de 500 lei, în timp ce Austrotherm a avut la giveaway materiale de construcții în valoare de 6220 lei. 

 

Sofiaman a dat 25 de pijamale din bumbac organic, în valoare totală de 4000 lei, iar Kitchen Shop - un aparat SodaStream Spirit (aparat de făcut sifon acasă). 

Glovo a pus la bătaie 5 vouchere a câte 500 lei fiecare, pentru a achiziționa produse prin aplicația Glovo.

Anna Cori a oferit fanilor emisiunii 2 vouchere pentru a achiziționa produse Anna Cori/ Denis, în valoare totală de 3000 lei. Tucano a oferit 15 vouchere a câte 200 lei fiecare, pentru produse din locațiile Tucano Coffee.

 

Electrica a pus la bătaie premii în valoare de 2000 lei, iar Magic - 3 vouchere a câte 750 de lei fiecare, pentru produse din www.magicmagazin.ro

 

EXCLUSIV ONLINE - Răzvan Stănculeț, recompense în valoare de 5.000 euro din partea lui Dragoș Muller. Care este povestea lui

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni