Începe un nou sezon al emisiunii Șef sub acoperire. Din 9 februarie, de la 21.30, la PRO TV!

Începe un nou sezon al emisiunii Șef sub acoperire. Din 9 februarie, de la 21.30, la PRO TV!

Șef sub acoperire se întoarce pe micile ecrane cu un nou sezon.

Manageri de top intră în propria companie, sub o altă identitate și merg să lucreze cot la cot cu proprii angajați. Ce vor descoperi, ce destine vor schimba și cum se vor descurca în noua ipostază? Cum vor reacționa angajații la aflarea adevărului? Aflăm începând de marți, 09 februarie. 

În această primăvară, vom vedea cum directori de companii renumite trec printr-un test de foc: se pot descurca făcând joburi deloc ușoare, sub o identitate ascunsă, în propria firmă? Nu doar ei sunt cei supuși „testării”, pentru că și angajații vor fi observați pe ascuns de către șefii aflați sub acoperire. 

Primul sezon al emisiunii a fost un adevărat carusel de emoții, povești impresionante, dar și situații amuzante prin care au trecut managerii sub acoperire. Telespectatorii au urmărit peripețiile „șefilor” unor companii cunoscute precum Alka, BGS, Blue Air, Phoenicia Hotels sau Salad Box. Aceștia au fost inspirați, motivați sau emoționați de poveștile surprinzătoare ale unor angajați, precum și de poveștile de succes ale managerilor. Noul sezon vine cu o mulțime de companii de succes din România, iar în curând vom vedea cine sunt șefii care au avut curajul de a porni în această aventură. 

Săptămânal, emisiunea va duce câte un director sub acoperire, care va experimenta o serie de job-uri în propria companie. În fiecare departament, un angajat îi va fi mentor și va încerca să-l inițieze pe șef în tainele companiei și ale job-ului respectiv. 

Odată aflat sub acoperire, șeful va afla la prima mână, care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia. Va fi o experiență care le va schimba viața atât angajaților, cât și șefului aflat sub acoperire. 

Nu ratați Șef sub acoperire, în premieră, din 9 februarie, de la 21:30,  la PRO TV! 

Oameni adevărați, povești surprinzătoare!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni